ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  20/03/2019

  La gran revolució del blockchain

  blockchain

  Blockchain es va crear per a suportar Bitcoin, criptomoneda per excel·lència, i ofereix grans avantatges i beneficis.

  Aquesta és la tecnologia que dóna més confiança i seguretat més important de la història, segons experts. Per tant, és tota una revolució.

  El funcionament és tan fàcil com a vegades complicat d’explicar: és un llibre de comptes, on cada pàgina queden enregistrades les operacions o moviments per un càlcul que és part del resultat obtingut a la pàgina anterior.

  La seva tecnologia permet la transferència de dades i, gràcies a una codificació molt sofisticada, proporciona gran seguretat.

  Sempre ofereix als usuaris protecció de les seves identitats i les seves dades, un dels aspectes més favorables i atractius.

  A més, no necessita intermediaris que certifiquin la informació, ja que està distribuïda pels nodos, independents entre ells, que la registren i la validen. Això sí, un cop introduïdes totes les dades, aquestes no es poden esborrar, només afegir-ne de noves.

  Els nodos, doncs, són els programes de Bitcoin que es connecten a altres nodos, estiguin o no al mateix ordinador o en ubicacions molt llunyanes.

  Cada nodo es defineix d’acord amb les seves funcions particulars i, per tant, existeixen diferents tipus de nodos de Bitcoin.

  A Gestinet sabem de la gran importància que té i tindrà la tecnologia blockchain.

  El nostre equip tècnic i professional, sempre en constant formació, coneix perfectament les característiques i els avantatges que ofereix aquest sistema. Alguns dels quals són, a més de la seguretat, tal com hem comentat, la transparència i veracitat, degut que no es pot canviar ni modificar les dades, la descentralització, la traçabilitat, ja que pot conèixer en cada moment en quin punt es troba la informació i fer un seguiment i, un dels més importants, l’economia, perquè blockchain redueix els costos operatius, al no haver-hi intermediaris.

  Si vostè necessita informació o vol consultar com aplicar-ho al seu sector, posi’s en contacte amb nosaltres.

  5/5 - (48984 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48984 votes)