ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Quines són les seccions imprescindibles que ha d’incloure el disseny web d’una pàgina

  Disseny web

  El disseny web d’una pàgina és una tasca on s’han de tenir en compte molts aspectes, ja que l’objectiu principal és que el màxim d’usuaris la visualitzin correctament i trobin exactament el que estaven buscant. És essencial que tinguin una bona experiència de navegació perquè també pot ser determinant per al seu posicionament web.

  Un disseny web adequat ha d’estat organitzat i ser intuïtiu per als usuaris i la informació inclosa ha de ser útil i interessant per als lectors.

  Per tant, una pàgina web ha d’incloure unes seccions bàsiques per tal de satisfer les qüestions dels visitants. Aquestes són:

  Home: és la primera pàgina que trobaran els usuaris i la seva carta de presentació. És imprescindible que es pugui accedir a la pàgina inicial des de qualsevol part de la web. Aquesta pot ser estàtica o dinàmica i ha de ser molt visual.

  Productes o serveis: és una de les seccions més important degut que pot ser el motiu de visita de la seva pàgina. Ha d’haver-hi descripcions detallades i imatges de bona qualitat, així com els preus.

  Contacte: els usuaris valoren positivament quan una web inclou molta informació de contacte, ja que dóna confiança i credibilitat: telèfon, email, xat, horaris, etc.

  Blog: és un factor determinant per a tenir un posicionament Google òptim, ja que podrà actualitzar-lo periòdicament amb contingut d’interès per als seus usuaris i mantenir una constant comunicació. D’aquesta manera, podrà tenir informació detallada sobre les novetats dels seus productes o serveis.

  Sobre l’empresa: aquesta secció aporta confiança al lector en tenir accés a informació sobre l’empresa, socis fundadors, treballadors, etc. Pot explicar els inicis empresarials o inclús mostrar informació sobre els seus estudis, reconeixements o les seves xarxes socials.

  Avís legal: és una pàgina obligatòria amb la normativa vigent de cada país.

  Motor de cerca: és un espai on els usuaris poden cercar el que necessiten dins de la seva web. És molt bona opció tindre-la perquè facilita la navegació i l’experiència dels usuaris.

  Per a un òptim disseny web compti amb els millors professionals. A Gestinet som experts en estratègies de màrketing on-line i el seu desenvolupament. Posi’s en contacte amb nosaltres i li elaborarem el millor disseny web per a la seva pàgina corporativa.

  5/5 - (48794 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48794 votes)