ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  20/04/2018

  El seguiment de les comandes en les botigues virtuals

  botigues virtuals

  En els darrers anys les botigues virtuals estan agafant força degut a molts factors, entre d’altres, a la facilitat d’adquirir els productes i/o serveis desde qualsevol lloc i en qualsevol moment.

  Una de les característiques principals que més valoren els consumidors d’aquesta tipologia de models de negoci on-line, directament relacionat amb la rapidesa d’adquisició dels productes, és l’agilitat de tramitació i en la recepció correcte dels productes comprats.

  Segons dades especifiques de Kandar World Panel sobre logística e-commerce, disposar de la informació sobre el seguiment de la comanda és una de les claus que l’usuari espanyol més valora a l’hora de confeccionar una comanda.

  De fet, 7 de cada 10 espanyols compren per internet i la transparència en els procesos d’enviament és molt important pels consumidors, de la mateixa manera que ho són els preus i la qualitat dels productes. Un enviament correcte ha passat a ser un valor afegit a una realitat necessària.

  Les empreses ho saben i s’han d’esforçar perquè hi hagi una bona comunicació entre el remitent, el repartidor i el destinatari per tal de garantitzar-li una entrega eficient i ràpida. Mantenir informat al client li dóna confiança i satisfacció, elements necessaris per fidelitzar-lo i ser una empresa competent.

  És important donar informació clara i verídica desde la seva web per tal que l’usuari tingui coneixement de quins són els plaços d’entrega dels seus productes, intentant sempre que sigui un enviament ràpid i sense incidències.

  A més del seguiment de les comandes en les botigues virtuals, l’embalatge també és un valor afegit a tenir en compte. Cada detall és important i el producte ha d’arribar al consumidor final amb la màxima protecció durant el transport, sense cops. Un embalatge en bon estat ha de tenir els següents requisits:

  -Ha de ser de fàcil manipulació.
  -Ha de protegir-se de canvis inesperats durant el transport
  -Ha de ser de fàcil emmagatzematge

  Com veu, els consumidors tenen en compte molts aspectes quan compren a trabés d’internet. La percepció visual és importantíssima, de la mateixa manera que ho és la sensació d’estar informat desde el moment que s’efectua la compra. La última percepció que tindrà el consumidor de l’experiència d’haver comprat a la seva botiga virtual és quan rebi el producte, per tant, ha de cuidar especialment la logística de la seves vendes online.

  Gestinet compta amb professionals dedicats al desenvolupament a mida de projectes online, capaços d’entendre les necessitats del mercat i estant a l’alçada que la seva empresa necesita.

  5/5 - (48480 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48480 votes)