ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  15/04/2019

  La gran seguretat de blockchain

  blockchain

  La cadena de blocs o blockchain és una base de dades que funciona com si fos un llibre comptable. En aquest, s’emmagatzemen tota classe de transaccions, sent un sistema públic i descentralitzat. De fet, un dels grans avantatges és que no està controlat per cap entitat, és a dir, actua sense intermediaris.

  Un altre avantatge rellevant és la seva seguretat, degut que totes les dades estan xifrades, donant la màxima seguretat i evitant alteracions per part de qualsevol persona.

  D’aquesta manera, blockchain consisteix en una tecnologia on es pot portar a terme una comptabilitat pública i on tota la seva informació tindrà una gran seguretat, en no poder modificar-se ni perdre’s i obtenint transmissions segures i inviolables.

  Tenint aquesta seguretat, la gestió de les criptomonedes és perfecte per aquesta tecnologia. De fet, blockchain és la revolució de la nostra història recent, igual que va ser l’aparició dels ordinadors o internet.

  Els aspectes essencials que provoquen que la tecnologia blockchain sigui confiable són varis. Alguns com:

  -Cada usuari de la cadena de blocs treballa de manera independent i no es publiquen les transaccions a no ser que hi hagi una verificació.

  -Blockchain és públic, on es pot visualitzar la traçabilitat de les transaccions, donant més seguretat.

  -Perquè les empreses tinguin confidencialitat, poden seleccionar quina informació volen fer visible en el registre i escollir el nivell de seguretat més adequat segons les seves característiques.

  Per tant, aquesta nova tecnologia és el present molt recent de tota una revolució informàtica molt incipient, il.limitada i amb molt per descobrir. Sens dubte, serà el futur del sector.

  A Gestinet sempre estem al dia sobre nous projectes i noves tecnologies. Som consultors de blockchain, realitzant un assessorament complet i la seva aplicació i desenvolupament a la seva empresa.

  A més, som empresa referent en tota mena de projectes on-line i a generar la màxima visibilitat a internet, oferint als nostres clients un òptim posicionament google.

  5/5 - (49020 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49020 votes)