ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Seguretat virtual gràcies al Manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  Contínuament moltes persones poden intentar accedir a les seves dades mitjançant els ordinadors de la seva empresa. La pèrdua de dades, de informació sensible i confidencial o la divulgació de dades dels seus clients poden ocasionar greus problemes, no només econòmics, sino també de credibilitat i legals.

  S’ha de tenir en compte que les amenaçes informàtiques poden procedir de programes nocius que s’instal.len a l’ordinador de l’usuari o arribar per via remota.

  Hi han mesures que pot pendre de Seguretat virtual o informàtica, com tenir especial cura en les contrasenyes utilitzades, ja que han de tenir varis caràcters especials, números i lletres. Les dades han de ser encriptades per a poder mantenir la informació més sensible, segura i secreta.

  Una de les mesures més importants té a veure amb el Software i Hardware. En quan al Software, comptar amb tallafocs i antivirus és essencial, ja que bloqueja a usuaris no autoritzats que intenten entrar al seu ordinador. I en quan al Hardware ha de ser adequat i tenir infraestructura de protecció per restaurar el seu sistema, així com la utilització de bases múltiples amb interruptor, per evitar variacions de la tensió eléctrica. Aquest fet podria malmetre la placa mare de qualsevol ordinador i/o servidor.

  En definitiva, la seva empresa ha de tenir els seus sistemes informàtics protegits de la ciberdelinqüència. És important comptar amb una empresa de Manteniment informàtic que detecti els problemas existents, els analitzi i els corretgeixi, actuant sempre amb prevenció i amb màximes garanties.

  Gestinet compta amb gran experiència en l’implentació de sol.lucions Software i Hardware per tal de cubrir les necessitats de la seva empresa i evitar problemas de Seguretat virtual, donant el millor assessorament i solucions a cada projecte. A Gestinet som especialistes en manteniment informàtic amb màxima professionalitat i garanties de seguretat.

  5/5 - (48420 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48420 votes)