ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  20/07/2022

  SEO orgànic o posicionament de pagament?

  posicionament web

  No importa el tipus d’empresa que sigui, del sector o quins serveis s’ofereixin. El més important és tenir la major visibilitat web i que una pàgina sigui el més accessible possible. Per a aconseguir-ho, s’ha de crear una estratègia de màrketing on-line cuidada al detall, on el posicionament web té gran protagonisme.

  Gràcies a posicionar una pàgina correctament i que aquesta tingui una bona posició dins del rànquing, és possible donar impuls a una web i fer-la arribar al màxim al seu públic objectiu.

  En el post d’avui tractarem el posicionament orgànic i el de pagament, totes dues opcions vàlides, encara que farem èmfasis en la importància dels resultats naturals, ja que ajuden a prevaler més temps en les primeres posicions, així que és perfecte a llarg termini.

  El SEO i el SEM són dos mètodes molt apropiats que, fins i tot, es poden complementar. El millor és esbrinar quines són les necessitats del negoci i executar la millor estratègia enfocada a aconseguir-les.

  El que sí que és essencial és tenir el millor posicionament en els cercadors. Tenir presència a internet és un dels aspectes que més influeixen en l’èxit d’una empresa i en el seu abast. Tenir la millor visibilitat digital és molt positiu a tots els nivells.

  posicionar pagina internet

   

  Diferències entre SEO i SEM

  En primer lloc, detallarem què és SEM o posicionament de pagament i SEO o posicionament orgànic.

  El posicionament de pagament, com el seu nom indica, és aquell que es realitza mitjançant el pagament pels clics en els anuncis per part dels usuaris, segons les keywords seleccionades. En aquest cas, els resultats són bastant ràpids, encara que la seva eficàcia deixa de funcionar quan es deixa de pagar, així que és una estratègia momentània. Cal dir que en el SEM es pot controlar les campanyes i administrar-les fàcilment.

  I, el posicionament orgànic, és el que es duu a terme de manera natural. Aquest comporta més temps, però els resultats són molt més duradors al llarg del temps, a més que és l’opció que genera més confiança als usuaris. Així que l’augment del trànsit web està assegurat.
  Una vegada l’estratègia estigui consolidada, els clics són més senzills d’aconseguir i, amb això, les conversions.

  En el SEO es tenen en compte, especialment, que els continguts aportin valor, optimitzar la pàgina, que tingui un disseny còmode i una estructura que aporti la millor experiència de navegació als usuaris. Gràcies a això, Google i altres cercadors posicionen orgànicament cada web en el rànquing, segons la seva rellevància i autoritat.

  D’aquesta manera, trobem que les principals diferències del SEO i del SEM són: ser un mètode de pagament o gratuït, el temps que triguen a aconseguir-se i mantenir-se els objectius, la visibilitat que s’adquireix a internet i el control que es pot arribar a tenir de tots els passos donats.

  seo organic

   

  Preguntes freqüents sobre

  SEO orgànic o posicionament de pagament?

  Diferències entre SEO i SEM

  Trobem que les principals diferències del SEO i del SEM són: ser un mètode de pagament o gratuït, el temps que triguen a aconseguir-se i mantenir-se els objectius, la visibilitat que s’adquireix a internet i el control que es pot arribar a tenir de tots els passos donats.

  Per què triar el posicionament orgànic?

  Tant el posicionament natural com el de pagament funcionen, si bé els resultats són molt més positius realitzant SEO per a empreses que vulguin ser presents digitalment a llarg termini i de manera més continuada. En aquest cas, és determinant tenir un òptim posicionament orgànic.

  Posicionar una pàgina a internet en les primeres posicions de Google

  Si vol que la seva pàgina obtingui la millor notorietat i visibilitat, tant per a Google com per als usuaris, ha de tenir al seu costat a professionals del sector. Confiï en Gestinet, experts a crear estratègies de màrketing on-line i a posicionar pàgines web.

  Per què triar el posicionament orgànic?

  Tant el posicionament natural com el de pagament funcionen, si bé els resultats són molt més positius realitzant SEO per a empreses que vulguin ser presents digitalment a llarg termini i de manera més continuada. En aquest cas, és determinant tenir un òptim posicionament orgànic. A més, proporciona més credibilitat i confiança als usuaris, ja que aquests tendeixen a esquivar els anuncis. El SEO ofereix una percepció de negoci fiable.

  Ha de saber que el posicionament orgànic funciona tots els dies, a totes hores, quelcom molt difícil de mantenir a nivell econòmic mitjançant el SEM.

  posicionament google

  Posicionar una pàgina a internet en les primeres posicions de Google

  Si vol que la seva pàgina obtingui la millor notorietat i visibilitat, tant per a Google com per als usuaris, ha de tenir al seu costat a professionals del sector, amb la finalitat que li elaborin la millor estratègia de màrketing on-line enfocada a obtenir el millor posicionament web.

  És necessari tenir el millor contingut, un disseny web estructurat i una imatge impecable, perquè els cercadors ho posicionin en els primers llocs de manera natural.

  Contacti amb Gestinet, experts en SEO i en què les empreses tinguin un gran impacte a nivell digital.

   

   

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post