ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Servei de manteniment per a resoldre problemes informàtics

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic garanteix el millor funcionament i operativitat dels ordinadors i altres equips d’una empresa. La seva importància va més enllà que sempre estiguin al 100%, ja que, gràcies a un suport informàtic professional, un negoci pot gaudir de la màxima seguretat i protecció davant atacs externs.

  Qualsevol incidència o avaria pot suposar grans entrebancs i pèrdues econòmiques. Sense manteniment informàtic, les conseqüències poden ser desastroses i fer que una empresa hagi d’aturar la seva productivitat, amb tot el que pot comportar.

  Els ordinadors i altres dispositius són eines vitals i han de tenir les millors condicions per a desenvolupar les seves tasques sense problemes ni inconvenients.

  A més, que els equips informàtics no estiguin correctament ni actualitzats, poden ser un motiu d’estrès laboral pels treballadors. Aquests han de comptar amb suports informàtics eficients i que responguin a les seves necessitats i que, per descomptat, siguin segurs.

  Resumint, és necessari comptar amb un manteniment informàtic constant perquè una empresa no posi en risc eines tan essencials actualment, no perdi productivitat laboral ni hagi de destinar grans costos en la informàtica, tingui les seves dades completament resguardades, pugui evitar perdre temps en altres funcions que no tingui a veure amb les tasques habituals i que la corporació no hagi d’aturar-se sobtadament.

  Què és el manteniment informàtic i per què és necessari en una empresa?

  El servei de manteniment informàtic per a empreses consisteix a portar a cap diferents tasques de l’àmbit amb la finalitat de mantenir una infraestructura informàtica en perfecte estat i prevenir possibles problemes o avaries.

  D’aquesta manera, els ordinadors poden estar al 100% el major temps, maximitzant les seves prestacions.

  Un manteniment informàtic se n’ocupa tant del hardware com del software, ja que ambdós són imprescindibles.

  Un dels aspectes clau dins el manteniment dels equips, és que és un suport capaç d’anticipar-se a incidències i, en cas de no poder evitar-les, les resol ràpidament, sense entrebancs.

  Els serveis informàtics realitzen diferents accions periòdiques, com instal.lar i actualitzar correctament els sistemes, aplicacions i antivirus; netejar els programes temporals que acumulen molt espai; retirar tota la brutícia dels equips que afecten els ventiladors i conductes de refrigeració; ordenar el cablejat i, en general, la infraestructura; actualitzar les contrasenyes i permisos d’accés; optimitzar la rendibilitat dels equipaments, i portar a cap còpies de seguretat constants, quelcom essencial.

  És, doncs, un suport molt important per a una empresa, pel fet que hi ha molt en joc.

  Tenir ordinadors és tan rellevant com que aquests gaudeixin del millor manteniment.

  Gràcies a comptar amb ajuda professional, a més, la seva imatge de marca se’n veurà reforçada i serà una empresa més potent i competent dins el seu sector.

  manteniment ordinadors

  Preguntes freqüents sobre

  Servei de manteniment per a resoldre problemes informàtics

  Què és el manteniment informàtic i per què és necessari en una empresa?

  El servei de manteniment informàtic per a empreses consisteix a portar a cap diferents tasques de l’àmbit amb la finalitat de mantenir una infraestructura informàtica en perfecte estat i prevenir possibles problemes o avaries. D’aquesta manera, els ordinadors poden estar al 100% el major temps, maximitzant les seves prestacions.

  Quins són els errors informàtics més comuns?

  Els ordinadors i altres equips solen patir diferents incidències o errors informàtics que, com li dèiem, poden perjudicar seriosament un negoci. Entre altres, trobem ordinadors lents, sorolls estranys, presència de virus o malware, etc.

  Per què els ordinadors d’una empresa sempre han d’estar operatius?

  El manteniment informàtic analitza cada infraestructura, detecta possibles vulnerabilitats i la protegeix degudament. Els ordinadors d’un negoci i, en general, tots els seus equips, sempre han d’estar funcionals i operatius. Al contrari, les conseqüències són enormes, tant pels mateixos treballadors com pels col.laboradors i clients.

  Servei de manteniment informàtic professional per a empreses

  Contacti amb Gestinet, experts en oferir serveis de manteniment informàtica professional i ens adaptarem a les seves necessitats i requeriments. Resolem ràpidament qualsevol problema informàtic i, en especial, posem al seu abast les millors mesures per evitar-ne i prevenir-ne.

  Quins són els errors informàtics més comuns?

  Els ordinadors i altres equips solen patir diferents incidències o errors informàtics que, com li dèiem, poden perjudicar seriosament un negoci. Per evitar-ho, per tant, cal tenir al costat un suport professional.

  Els errors més comuns solen ser:

  1. Ordinadors lents: treballar amb equips amb problemes com aquest fa endarrerir molt la feina i desesperar als empleats. És un fet que es dóna per una sobrecàrrega de processos o que, inclús, l’ordinador pugui estar infectat per algun virus o malware.
  2. Sorolls estranys: habitualment pot passar que l’equip està brut i acumula pols. És necessari posar especial atenció al ventilador.
  3. El sistema operatiu no es pot actualitzar: és un error que succeeix quan no hi ha bona connexió a internet o que el sistema actual no és l’original.
  4. No tenir seguretat wifi: és essencial saber quins ordinadors estan connectats a la seva xarxa i que no hi hagi dispositius aliens que podrien haver esbrinat les seves contrasenyes.
  5. Virus informàtics: són especialment perillosos i implica danys irreparables als equips infectats, ja que suposen la destrucció de dades de l’empresa o el seu robatori.

  Sobretot en aquest últim punt, on el manteniment informàtic realitza còpies de seguretat, posa sobre la taula la seva gran importància en una corporació.

  serveis manteniment informàtic

  Per què els ordinadors d’una empresa sempre han d’estar operatius?

  Estem vivint una autèntica revolució tecnològica, on els dispositius informàtics no només tenen gran presència, sinó que són els protagonistes i s’han convertit en els grana aliats dins les empreses, així que cal cuidar-los i oferir-los el millor manteniment.

  A més, aquests s’han d’adaptar a les noves exigències del mercat, noves versions, actualitzacions, etc. I d’això també se n’encarrega el manteniment informàtic.

  Els serveis informàtics són determinants per a la productivitat, estabilitat i creixement d’un negoci.

  Amb aquest suport, es pot aconseguir un gran estalvi de diners i temps, gràcies a l’automatització dels processos; permet coordinar fàcilment els equips de treball i s’obté major comunicació i facilitat de desenvolupament de tasques diàries; proporciona una excel.lent atenció als clients; s’obté gran seguretat i protecció de dades, i ofereix major visibilitat de l’empresa al sector del qual pertany.

  El manteniment informàtic analitza cada infraestructura, detecta possibles vulnerabilitats i la protegeix degudament.

  Els ordinadors d’un negoci i, en general, tots els seus equips, sempre han d’estar funcionals i operatius.

  Al contrari, les conseqüències són enormes, tant pels mateixos treballadors com pels col.laboradors i clients.

  suport informàtic

  Servei de manteniment informàtic professional per a empreses

  Compti amb el suport que li pot proporcionar el manteniment informàtic i la seva empresa se’n veurà beneficiada.

  Contacti amb Gestinet, experts en oferir serveis de manteniment informàtica professional i ens adaptarem a les seves necessitats i requeriments. Resolem ràpidament qualsevol problema informàtic i, en especial, posem al seu abast les millors mesures per evitar-ne i prevenir-ne.

  Li esperem.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post