ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  23/02/2022

  Servei expert en WordPress i manteniment web

  Manteniment web

  En el moment que una web està dissenyada, entra en joc el seu manteniment periòdic.

  Mai s’ha de descuidar la imatge i el correcte funcionament d’una pàgina d’empresa, de la mateixa manera que es para atenció a un aparador, a una oficina, etc. Tot ha de funcionar i oferir un bon servei als clients.

  Perquè un portal estigui sempre en plena operativitat, sense errors i amb un disseny actual, és necessari comptar amb aquest servei de manteniment web.

  A més, una de les plataformes més usades avui dia és WordPress, que contínuament es troba millorant les seves versions, ja que les noves tecnologies avancen amb passes de gegant i és essencial incorporar noves aplicacions, facilitar l’experiència de navegació o actualitzar el disseny, entre altres.

  WordPress és el gestor de continguts per excel·lència. Per això, en cas de comptar amb ell en la seva web, ha de mantenir-lo actualitzat.

  I, si la seva empresa ha tengut canvis pel pas del temps o, com és natural, ha anat creixent i evolucionant, ha de veure’s reflectit en la seva web. Els clients agraeixen tenir accés a continguts dinàmics i que una web sigui fàcil d’utilitzar.

  WordPress necessita manteniment web?

  WordPress requereix diferents tasques de manteniment realitzades per experts de sector, que cuidin la web, des de la seva configuració a portar el millor control. L’objectiu és que la pàgina no sofreixi contratemps, els clients tinguin accés a tots els continguts ràpidament i puguin realitzar les seves conversions, a més que adquireixin la millor percepció d’imatge de marca de l’empresa.

  Al contrari, segurament l’abandonin ràpidament, no tornin a entrar i no la recomanin, alguna cosa que afecta de manera directa a la corporació i al seu prestigi.

  Per a atreure trànsit web i que es converteixin en clients, és determinant mantenir actualitzat el portal. Cal dir, també, que això afecta directament al posicionament de la pàgina en Google.

  És necessari procedir a una revisió de la plataforma WordPress periòdicament. Depèn molt si és una botiga on-line, ja que, si és així, les actualitzacions són fins i tot més rellevants, especialment les referents a la seguretat.

  manteniment wordpress

  Preguntes freqüents sobre

  Servei expert en WordPress i manteniment web

  WordPress necessita manteniment web?

  WordPress requereix diferents tasques de manteniment web realitzades per experts de sector, que cuidin la web, des de la seva configuració a portar el millor control. L’objectiu és que la pàgina no sofreixi contratemps, els clients tinguin accés a tots els continguts ràpidament i puguin realitzar les seves conversions, a més que adquireixin la millor percepció d’imatge de marca de l’empresa.

  Quines actualitzacions requereix una pàgina WordPress?

  Hi ha moltes tasques a dur a terme de manteniment de pàgines web, de seguretat, d’actualització de plantilla i plugins, de disseny web, de continguts, etc.

  Els continguts són determinants en una web

  Totes i cadascuna de les accions de manteniment web són essencials, però destaquem l’actualització de continguts. Existeixen motius de sobres per a reafirmar-ho. Un d’ells, és perquè la informació es trobi sempre al dia, tant els preus, les descripcions, les dades de contacte de l’empresa, etc. I, en cas de tenir Blog, és imprescindible aportar continguts de valor a la seva audiència constantment. Igualment, per a atreure clients potencials o per a difondre millor la seva informació en altres mitjans digitals.

  Empresa experta a oferir serveis de manteniment web

  La seva pàgina web és la seva carta de presentació i ha d’estar impecable. Contacti amb Gestinet i ens encarregarem del manteniment de la seva pàgina. Som experts en el sector i comptem amb tècnics informàtics especialitzats. Estem a la seva disposició per al que necessiti.

  Quines actualitzacions requereix una pàgina WordPress?

  Hi ha moltes tasques a dur a terme de manteniment de pàgines web. Nomenem a continuació les imprescindibles:

  1. Seguretat: com li comentàvem, la protecció digital és molt necessària. Per a fer-ho, s’ha d’instal·lar sempre l’última versió WordPress. Si el seu web és hackejada, pot perdre les dades i danyar la seva empresa.
  2. Plantilla: en tenir una plantilla actualitzada, una web adquireix més funcionalitats i prestacions.
  3. Plugins: aquests necessiten ser actualitzats perquè no es quedin obsolets i evitar d’aquesta manera, caigudes de la web o incompatibilitats.
  4. Disseny: és un aspecte que els usuaris donen molta importància en entrar en un lloc web. Ha d’oferir una imatge cuidada, fresca, moderna i estar ben estructurada.
  5. Continguts: són clau, tant per a atreure els usuaris, informar-los sobre les últimes novetats, com, tal com li comentàvem, pel SEO de la seva pàgina.
  6. SEO: gràcies a un manteniment de la seva pàgina, la seva empresa pot estar en les primeres posicions de Google, quelcom que li pot beneficiar molt i oferir major rendibilitat a la seva empresa.
  7. Enllaços: aporten més informació als usuaris i els mantenen més temps dins de la web. Això sí, han de redirigir adequadament, sense errors.

   

  manteniment continguts web

  Els continguts són determinants en una web

  Totes i cadascuna de les accions de manteniment web són essencials, però destaquem l’actualització de continguts.

  Existeixen motius de sobres per a reafirmar-ho. Un d’ells, és perquè la informació es trobi sempre al dia, tant els preus, les descripcions, les dades de contacte de l’empresa, etc. I, en cas de tenir Blog, és imprescindible aportar continguts de valor a la seva audiència constantment.

  Una altra de les raons és per a atreure clients potencials, que són els que realment poden consumir els seus productes o serveis. Gràcies a l’actualització de textos, és possible estimular el seu trànsit web i aparèixer en les primeres posicions segons les seves cerques.

  I, d’altra banda, trobem que els continguts es poden usar en altres mitjans de comunicació, com són les xarxes socials. D’aquesta manera, pot ser que altres usuaris el coneguin i interactuïn amb la seva marca.

  Cal dir que tots els textos han d’estar escrits i redactats adequadament, sense faltes d’ortografia. A més, han de ser originals, mai copiats d’altres pàgines, amb informació del seu sector o àmbit i aportar valor al seu web.

  manteniment pàgina wordpress

  Empresa experta a oferir serveis de manteniment web

  La seva pàgina web és la seva carta de presentació i ha d’estar impecable. Contacti amb Gestinet i ens encarregarem del manteniment de la seva pàgina. Som experts en el sector i comptem amb tècnics informàtics especialitzats.

  Ens adaptem a tot tipus d’empresa i necessitats.

   

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)