ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Servei tècnic informàtic: solucions i suport professional

  manteniment informàtic

  Totes les empreses compten amb les seves tasques informatitzades i realitzen les seves gestions a través dels ordinadors i programes, així que requereixen el millor suport i manteniment informàtic.

  Gràcies a aquesta ajuda, es poden resoldre les possibles incidències de manera eficaç, sense perjudicar el seu negoci i, a més, fa que una empresa estigui en contínua evolució.

  Cada any surten al mercat noves aplicacions que faciliten el dia a dia dels empleats i ofereixen un servei més qualitatiu als clients. I, amb un suport professional informàtic al seu costat, la seva organització pot tenir-les a l’abast.

  Això li proporciona una millor gestió, processos més ràpids i l’augment de la seva productivitat, aspectes que afecten directament de manera positiva a la seva economia.

  I això no és tot, ja que el manteniment d’ordinadors i altres dispositius brinden una assistència a nivell de consultoria, on li poden orientar sobre com la seva empresa pot créixer dins del seu sector i ser més competitiu, mitjançant solucions informàtiques.

  Referent a la seguretat, és essencial que tots els equips informàtics tinguin la millor protecció digital, quelcom que també s’encarrega el suport i manteniment.

  Actualment, les empreses guarden gran quantitat de dades en els seus dispositius i és important que no acabin en mans alienes.

  serveis informàtics per empresa

  Què és el suport informàtic?

  Un suport d’aquestes característiques és capaç de solucionar i resoldre problemes tècnics que es poden generar tant a nivell de software i hardware.

  El servei tècnic realitza les seves actuacions de manera eficient i sense demores, pel fet que una empresa no ha de patir parades de producció i funcionament. Al contrari, si fos així, els clients obtindrien una mala experiència de servei i repercutiria directament en la seva empresa.

  Els tècnics informàtics utilitzen diferents eines i solucions per a poder solucionar les avaries i incidències, amb un servei i tracte immediat. Aquests experts en la matèria són especialitzats i es troben en constant actualització, ja que és un sector que evoluciona sense parar. D’aquesta manera, els clients obtenen un suport complet.

  A més, cal dir que els tècnics informàtics no sols actuen en cas de problemes inoportuns, sinó que realitzen un suport integral, amb un manteniment informàtic periòdic, que verifica que la infraestructura informàtica estigui en perfectes condicions, comprova els punts vulnerables referents a la seguretat, instal·la els sistemes operatius, s’encarrega de realitzar les còpies de seguretat, etc.

  Aquests poden fer les seves actuacions de manera remota o presencial, segons les necessitats de l’empresa i el tipus de problema o dubte que pugui tenir el client.

  En el primer cas, el suport informàtic remot, és el que consisteix en una assistència a distància, la qual pot ser per videoconferència, telèfon, etc. El tècnic resol la incidència des del seu lloc de treball, de manera immediata, ja que treballa amb un programa de control remot.

  I, en el segon cas, consisteix en una assistència presencial. A vegades hi ha avaries o verificacions que requereixen que l’especialista es traslladi per a garantir el seu bon funcionament o realitzar actuacions insitu.

  Totes dues opcions són indispensables en un suport i servei de manteniment informàtic periòdic, clau perquè la infraestructura informàtica d’una empresa funcioni sempre correctament.

  suport manteniment ordinadors

  Preguntes freqüents sobre

  Servei tècnic informàtic: solucions i suport professional

  Què és el suport informàtic?

  El suport informàtic és un servei capaç de solucionar i resoldre problemes tècnics que es poden generar tant a nivell de software i hardware. Aquest realitza les seves actuacions de manera eficient i sense demores, pel fet que una empresa no ha de patir parades de producció i funcionament.

  Quines són les funcions del manteniment i suport informàtic?

  El manteniment informàtic fa tasques i funcions molt variades, totes elles fonamentals, tant en els ordinadors com en els servidors. Algunes són gestionar les incidències, resoldre les avaries, realitzar un manteniment preventiu i correctiu quan sigui necessari, oferir la millor orientació perquè l’empresa pugui adaptar-se a les noves exigències del mercat i garantir el millor control de la xarxa i els ordinadors.

  Suport i servei tècnic informàtic: grans professionals al seu costat

  Compti amb Gestinet, empresa experta a oferir un suport i servei tècnic informàtic. Som especialistes en manteniment de sistemes informàtics per a empreses, i ens posem a la seva disposició per al que necessiti. Contacti amb nosaltres i rebrà una atenció personalitzada en tot moment.

  Quines són les funcions del manteniment i suport informàtic?

  El manteniment informàtic fa tasques i funcions molt variades, totes elles fonamentals, tant en els ordinadors com en els servidors.

  Trobem que en el manteniment d’ordinadors es gestiona tot el relacionat amb el software i hardware, amb la seva seguretat i amb les xarxes.

  I que el manteniment de servidors inclou també la seva gestió i administració.

  Els serveis informàtics, doncs, són totalment necessaris, pel fet que els equips requereixen una cura habitual i dotar-los de la millor protecció. Gràcies a aquest suport, els problemes que puguin sorgir es resolen amb rapidesa ni demores que puguin entorpir a la bona operativitat del negoci, a més de que és una ajuda vital per a treure el màxim partit i rendiment als ordinadors i altres dispositius.

  En resum, les funcions del manteniment informàtic són:

  1. Realitzar inventaris relacionats amb la infraestructura IT
  2. Gestionar les incidències
  3. Resoldre les avaries
  4. Realitzar un manteniment preventiu i correctiu quan sigui necessari
  5. Oferir la millor orientació perquè l’empresa pugui adaptar-se a les noves exigències del mercat
  6. Garantir el millor control de la xarxa i els ordinadors
  7. Instal·lar i actualitzar els programes i sistemes informàtics
  8. Realitzar i controlar les còpies de seguretat
  9. Detectar possibles vulnerabilitats digitals i eliminar-les
  10. Executar el millor pla de revisió de la infraestructura i adaptar-lo a les noves necessitats de l’empresa
  11. Donar suport als usuaris sobre dubtes i aclariments
  12. Donar d’alta nous usuaris, comptes de correu i gestionar-los
  13. Revisar i ordenar el cablejat, ja que poden existir canvis dins d’una empresa a nivell d’organització

  Són funcions indispensables que s’han de dur a terme en un entorn empresarial perquè tot funcioni a la perfecció.

  servei tecnic reparació ordinadors

  Suport i servei tècnic informàtic: grans professionals al seu costat

  Compti amb Gestinet, empresa experta en oferir un suport i servei tècnic informàtic. Som especialistes en manteniment de sistemes informàtics per a empreses, i ens posem a la seva disposició pel que necessiti.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)