ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Serveis informàtics: manteniment de software i hardware

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic planifica tasques de revisió i reparació, tant de software com de hardware. Aquestes són completament necessàries, ja que els equips, amb el pas del temps, necessiten ser analitzats, a més que poden contenir avaries.

  Els serveis informàtics realitzats per tècnics especialistes, són els qui realitzen un manteniment preventiu, capaç d’anticipar-se a possibles avaries i solucionar-les al més aviat possible, fins i tot amb anterioritat que poguessin afectar l’empresa.

  Els ordinadors són vitals perquè un negoci funcioni, així que han de tenir el millor suport professional. Gràcies a un òptim manteniment informàtic, és possible ser més competitiu i potent front altres corporacions.

  Una fallada en un equip informàtic o en un programa pot fer que l’empresa hagi d’interrompre la seva activitat fins que se sigui solucionat, comportant grans costos econòmics a la mateixa i influint en la seva imatge de marca. I, si el problema està relacionat amb la seguretat, l’empresa podria quedar desprotegida i les seves dades confidencials podrien acabar en mans alienes.

  Així que confiï en els serveis de manteniment informàtic. Aquest, a més d’un suport preventiu, fa tasques correctives i predictives. Totes elles són essencials perquè la seva infraestructura informàtica estigui sempre al 100% operativa.

  serveis informàtics software

   

  Preguntes freqüents sobre

  Serveis informàtics: manteniment de software i hardware

  Diferència entre software i hardware

  Algunes de les diferències més destacades entre el software i el hardware són: el hardware és la part física i el software és la part operacional; el hardware és tangible i el software no pot veure’s ni tocar-se; per a utilitzar el hardware es necessita un software; i el hardware té un temps de vida. En canvi, el software no.

  La importància del manteniment informàtic

  El manteniment informàtic és clau, ja que garanteix el correcte funcionament dels sistemes informàtics, tant de software com de hardware. A causa de la dependència actual dels ordinadors en les empreses, un problema pot suposar un desori total.

  Empresa experta en manteniment i servei tècnic de sistemes informàtics

  Contacti amb Gestinet, experts en manteniment informàtic de programari i maquinari per a empreses. Oferim un suport i servei totalment personalitzat i adaptat a cada negoci. Els nostres tècnics informàtics estan a la seva disposició.

  Diferència entre software i hardware

  Com li comentàvem, és important que una empresa gaudeixi d’un manteniment informàtic, tant a nivell de software i hardware. I què són realment aquests termes? Li ho expliquem a continuació:

  El hardware es refereix al conjunt de peces que componen un ordinador, és a dir, és el material en si, la part física. Està compost per la placa base, els cables, els circuits, el teclat, el disc dur, el monitor, etc. Alguns aspectes destacables el hardware són: no pot ser afectat per cap virus, com passa amb el software i si es danya es pot reparar o reemplaçar les peces.

  I el software són tots els programes que té l’ordinador, el sistema informàtic, les aplicacions, etc. Es defineix com el conjunt de regles informàtiques per a executar tasques en un ordinador.
  En resum, és el suport operacional d’un ordinador, la part no tangible. Com a aspectes importants, li comentem: en cas que el software es danyi, es pot substituir per una còpia idèntica; aquest pot veure’s afectat per programes maliciosos com a virus i malware i, a diferència del hardware, les còpies del software poden realitzar-se sense problemes.

  D’aquesta manera, trobem que les diferències entre hardware i software són:

  1. El hardware és la part física i el software és la part operacional
  2. El hardware és tangible i el software no pot veure’s ni tocar-se
  3. Per a utilitzar el hardware es necessita un software
  4. El hardware té un temps de vida. En canvi, el software no

  suport informàtic hardware

   

  La importància del manteniment informàtic

  El manteniment informàtic és clau, ja que garanteix el correcte funcionament dels sistemes informàtics, tant de software com de hardware.

  A causa de la dependència actual dels ordinadors en les empreses, un problema pot suposar un desori total. El manteniment té diferents funcions: controlar remotament als equips, mantenir els servidors, reparar-los, configurar, instal·lar i actualitzar els programes i oferir la millor seguretat digital.

  És un servei informàtic molt important avui dia. A més, amb aquest suport, es gaudeix del millor assessorament i consultoria informàtica, capaç de donar la millor orientació sobre aquest tema.

  tècnics manteniment informàtic

   

  Empresa experta en manteniment i servei tècnic de sistemes informàtics

  Contacti amb Gestinet, experts en manteniment informàtic de software i hardware per a empreses.

  Oferim un servei totalment personalitzat i adaptat a cada negoci. Els nostres tècnics informàtics, personal completament qualificat i en constant formació, estan a la seva disposició.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)