ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Els certificats SSL dels dominis guanyen rellevància en el SEO posicionament Google

  SSL Posicionament Google

  Ja fa temps que Google va començar a marcar les pàgines amb HTTP com a pàgines no segures (HTTPS), és a dir, que perjudica greument a totes aquelles pàgines web que encara no tinguin el seu certificat de seguretat SSL. Aquest nivell de seguretat és un aspecte important per a guanyar posicionament web i millorar dins el posicionament Google.
  Imagineu-vos que s’accedeix a una pàgina web i el mateix navegador indica que aquesta no és segura, facilitaria les seves dades personals i/o de pagament? El més normal és que davant una advertència així, els usuaris decideixin marxar de la pàgina web i buscar una alternativa més interessant i segura. Llògic i obvi..

  Per aquest motiu és vital i rellevant tenir un certificat de seguretat SSL dins el domini web. No només ofereix seguretat i garanties de l’autenticitat del lloc web, sino que a l’hora estarà protegint la seguretat i privacitat dels seus usuaris y clients.

  A Gestinet estem oferint el Certificat SSL dins el domini 100% configurat per només 36€, pagament únic, sense quotes de cap tipus.

  Cal tenir present doncs, que per a qualsevol estretègia SEO amb garanties, aquest paràmetre es molt important i rellevant, ja que Google pot penalitzar el domini per manca de seguretat i fiabilitat.

  5/5 - (48390 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48390 votes)