ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Suport i manteniment informàtic adaptat a la seva empresa

  manteniment informàtic

  Les empreses han d’invertir en equips informàtics per a poder desenvolupar les seves tasques diàries i facilitar qualsevol procés.

  Els ordinadors aporten gran valor a un negoci i fan que sigui més productiu i eficient, sempre que comptin amb un manteniment adequat i adaptat a les seves necessitats.

  El manteniment informàtic és clau perquè una infraestructura tecnològica es trobi en les millors condicions i sempre estigui operativa, sense incidències i garantir el seu correcte funcionament.

  Només així podrà aprofitar tot el potencial que li pot oferir la informàtica i maximitzar els seus beneficis.

  Si vol que la seva empresa pugui treballar, gestionar i créixer dins el seu sector, confiï en el gran suport del manteniment informàtic.

  El món tecnològic no pare de créixer i és necessari estar a l’altura de les noves exigències del mercat i dels usuaris.

  A més, el manteniment dels seus ordinadors el porta a cap un equip professional en constant formació que cuida, protegeix i revisa les seves instal.lacions.

  Segueixi llegint i podrà comprovar tot el que li pot aportar aquest servei tan essencial.

  Què és el manteniment informàtic i perquè el necessita la seva empresa?

  Aquest suport professional comprèn totes aquelles tasques que es realitzen a una empresa amb la finalitat de mantenir els ordinadors i altres dispositius associats operatius, funcionant en les millors condicions, el màxim temps possible i amb seguretat, tant de software com de hardware.

  Com li comentàvem, aquestes accions les porten a cap personal especialitzat en l’àmbit, experts preparats que cerquen cuidar en tot moment els sistemes d’un negoci, mantenir el millor servei i fer-lo créixer.

  Existeixen diferents tipus de manteniment informàtic. El més aconsellable i el que realitzen les empreses dedicades al sector, és aplicar-los tots, ja que, junts, asseguren la millor rendibilitat i eficiència dels equips. D’aquesta manera, trobem:

  1. Manteniment preventiu: és una revisió periòdica dels dispositius que produeix una disminució del risc d’avaries. Permet fer una anàlisi global de l’estat i fa que es puguin descobrir possibles errors o incidències. Com a conseqüència, s’allarga la vida útil dels equips.
  2. Manteniment correctiu: és aquell que fa referència a la reparació de les avaries que es produeixen, és a dir, consisteix a resoldre qualsevol problema en el moment que passi.
  3. Manteniment predictiu: gràcies a aquest suport, és possible anticipar-se a diferents errors abans que surtin a la llum i tenir una diagnosi de l’estat dels sistemes informàtics, per a dur a terme les accions necessàries.

  La seva empresa necessita, en qualsevol cas, manteniment informàtic. Si compta amb ordinadors, passi el que passi, ha de tenir al seu costat un servei d’aquestes característiques. Ha de saber que:

  1. Els equips informàtics requereixen ser cuidats
  2. Encara que s’han d’anar actualitzant, no s’han de canviar tan sovint si compta amb aquest suport
  3. Han de gaudir de la millor seguretat i protecció
  4. Gràcies al manteniment, les seves avaries es poden solucionar més ràpidament del que es pensa
  5. La informàtica és la seva gran aliada, la que farà créixer el seu negoci i donar-li més oportunitats empresarials

  Referent a la seguretat, és un dels aspectes més rellevants. L’entorn digital està ple de vulnerabilitats i les ha d’evitar com sigui.

  El manteniment dels seus equips posa les barreres adequades perquè persones alienes no puguin entrar i malmetre’ls o robar-li informació confidencial.

  El suport informàtic realitza constantment còpies de seguretat, instal.la i actualitza els antivirus i firewalls i realitza el millor accés controlat a la seva empresa, mesures imprescindibles que atorguen més protecció i tranquil.litat.

  suport informàtic

  Preguntes freqüents sobre

  Suport i manteniment informàtic adaptat a la seva empresa

  Què és el manteniment informàtic i perquè el necessita la seva empresa?

  El manteniment informàtic comprèn totes aquelles tasques que es realitzen a una empresa amb la finalitat de mantenir els ordinadors i altres dispositius associats operatius, funcionant en les millors condicions, el màxim temps possible i amb seguretat, tant de software com de hardware.

  La importància del suport informàtic adaptat a les seves necessitats

  Cada empresa és diferent i té unes necessitats i situacions que altres no comparteixen. Per això, les empreses de manteniment informàtic s’adapten a cada una d’elles, proporcionant un servei a mida.

  El manteniment dels seus ordinadors pot aportar-li grans avantatges

  El manteniment informàtic fa que un negoci gaudeixi de grans avantatges, com obtenir més productivitat, ser un negoci més competitiu i potent, estalviar diners, etc.

  Necessita el millor suport i manteniment dels seus equips informàtics?

  Si compta amb equips informàtics i vol que sempre estiguin al 100%, compti amb Gestinet, la millor empresa experta del sector. Som líders en donar un manteniment efectiu, flexible, professional i adaptat a la seva empresa.

  La importància del suport informàtic adaptat a les seves necessitats

  Cada empresa és diferent i té unes necessitats i situacions que altres no comparteixen. Per això, les empreses de manteniment informàtic s’adapten a cada una d’elles, proporcionant un servei a mida.

  El que sí té un denominador comú, és que aquestes donen un suport complet, analitzant el comportament dels equips i verificant que tot estigui al 100%.

  La finalitat és que totes les instal.lacions estiguin en funcionament i, en cas d’incidència, arreglar-la ràpidament sense afectar a la productivitat del negoci.

  Un petit problema pot ocasionar greus pèrdues econòmiques i el manteniment treballa perquè això no passi.
  En resum, un manteniment adaptat a la seva empresa farà que sigui més productiva, eficient, competitiva i resolutiva, aspectes essencials actualment.

  manteniment ordinadors

   

  El manteniment dels seus ordinadors pot aportar-li grans avantatges

  El manteniment informàtic fa que un negoci gaudeixi de grans avantatges. Els més rellevants són:

  1. Gran estalvi: en tenir els seus ordinadors sempre en bon estat, no haurà de destinar diners en nous equips que, segurament, són innecessaris i, a més, maximitzarà les prestacions i condicions dels seus equips actuals.
  2. Més productivitat: el seu negoci serà més funcional, ràpid i, en definitiva, productiu. Els seus treballadors no hauran de malgastar hores laborals en resoldre incidències que, possiblement, no saben arreglar i el seu negoci mai pararà per culpa d’una avaria informàtica.
  3. Més competitiu: vol estar per davant d’altres empreses del seu sector? Doncs tingui al seu costat el suport del manteniment informàtic. Tindrà les millors eines tecnològiques i utilitzarà les plataformes i aplicacions més actualitzades i potents. A més, l’ajudarà a estar al dia sobre canvis dins el seu sector.
  4. Assistència i assessorament tècnic: tenir a una persona professional al seu costat que li resolgui dubtes o avaries, és la millor opció.

  Grans avantatges molt positius per a vostè i la seva corporació.

  serveis informàtics

   

  Necessita el millor suport i manteniment dels seus equips informàtics?

  Si compta amb equips informàtics i vol que sempre estiguin al 100%, compti amb la millor empresa experta del sector.

  Amb Gestinet, empresa líder en manteniment informàtic, els seus ordinadors i altres dispositius sempre estaran al dia i li oferiran la millor rendibilitat.

  Contacti amb nosaltres i li donarem un servei adaptat a la seva empresa i les seves necessitats.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)