ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Suport informàtic: quins errors pot estar cometent amb el seu ordinador?

  manteniment informàtic

  El bon funcionament d’un ordinador depèn de com s’utilitzi i si aquest compta amb un manteniment i suport periòdic. Si és així, podrà gaudir-lo adequadament i maximitzar les seves prestacions.

  A més, quan es tracta d’equips corporatius, el seu dia a dia laboral en depèn d’ells. Pensi que, comptant amb ordinadors al 100 %, la seva empresa serà més eficient i rendible.

  En aquest sentit, existeixen un seguit d’errors que les empreses solen cometre informàticament i que cal evitar. I, gràcies al manteniment dels seus equips, pot fer que no perjudiquin els seus dispositius. Alguns d’aquests errors són:

  -Tenir els ordinadors infectats: és essencial que tots els seus ordinadors comptin amb antivirus i altres barreres que faran que aquests estiguin protegits front amenaces externes.

  -Tenir programes i aplicacions antigues: les noves versions dels fabricants ofereixen noves prestacions positives per a la seva empresa i els seus clients. No pot tenir programes obsolets, que poden fer que el seu negoci sigui menys competent. Un òptim manteniment informàtic actualitza tots els sistemes de manera periòdica.

  -No comptar amb còpies de seguretat: la protecció és quelcom necessària i cal tenir còpies de seguretat que li donaran més confiança i credibilitat davant als seus usuaris.

  -No tenir un manteniment de la seva infraestructura tecnològica: no només són importants els equips en si, sinó també la seva privacitat, la seva xarxa wifi, el seu correu, la seva pàgina web, etc. El suport informàtic vetlla perquè tots els elements d’aquest àmbit funcionin correctament.

  -Tenir el hardware descuidat: tant el seu cablejat, com la brutícia dels dispositius informàtics que s’acumula durant el temps, són elements que cal cuidar. Si no és així, pot perjudicar-lo i afectar el seu rendiment. Igualment, ha d’estar atent a no bloquejar les zones de ventilació.

  -No desinstal.lar programes que ja no utilitzi: les aplicacions i programes que no es fan servir ocupen espai als ordinadors i poden ralentitzar-los. És essencial netejar-los periòdicament.

  – No comptar amb un servei informàtic en tot moment: en cas de trobar-se amb incidències sobtades, és necessari tenir un suport informàtic que li resolgui els problemes. Els seus clients no poden esperar i tenir avaries no és cap excusa

  El seu suport informàtic de confiança

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i tot un referent dins el sector.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i podrà comprovar la nostra professionalitat i com ens adaptem a qualsevol situació i empresa.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post