ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Suporti tècnic i manteniment informàtic per a empreses a Barcelona

  manteniment informàtic

  Amb un correcte suport tècnic i manteniment informàtic, el qual supervisa i manté els sistemes i equips en perfecte estat, es garanteix el millor funcionament i operativitat de les instal·lacions informàtiques.

  Així mateix, s’encarrega d’instal·lar i configurar el hardware i software, de reparar possibles incidències, de realitzar un seguiment de les xarxes i sistemes, de configurar comptes per a nous usuaris o modificar-les i de reemplaçar equips quan sigui necessari.

  El manteniment dels ordinadors posa a la disposició de les empreses un servei integral, capaç de cuidar cada aspecte i detall. I gràcies a la prevenció, es poden anticipar avaries i solucionar-les abans que ocorrin, amb tots els beneficis que això comporta.

  Suposa un suport tant presencial, per telèfon o de manera telemàtica, segons les necessitats i els requeriments de cada empresa. Així que és una peça clau que proporciona la millor assistència.

  En l’actualitat, amb la dependència que s’ha adquirit dels ordinadors i altres equips, tenir al seu costat aquest suport professional és determinant, ja que, si no és així, una empresa no és capaç de realitzar gestions, atendre les seves tasques i molt menys comunicar-se amb els seus clients.

  serveis informàtics

   

  Tota empresa necessita manteniment informàtic

  Tant si es tracta d’un negoci petit com de gran envergadura, segur que els ordinadors estan molt presents. Els consumidors requereixen respostes ràpides, una atenció eficaç i disponibilitat total. La majoria de productes i serveis ja s’ofereixen per internet i les funcions tant administratives com comercials estan completament digitalitzades.

  Llavors, no creu que és imprescindible cuidar els ordinadors i sistemes i fer que sempre estiguin en perfecte estat?

  Els equips solen patir diferents errors, alguns dels quals, mitjançant un òptim manteniment informàtic, es resolen abans que succeeixin. I, en cas d’avaria, s’arregla molt més ràpid, sense interferir en el bon funcionament de l’empresa.

  Entre els errors que solen trobar-se les organitzacions, estan: discos durs plens, virus i amenaces digitals i ordinadors lents, entre altres.

  Les empreses de suport i manteniment informàtic estableixen el millor pla de manteniment preventiu periòdic, utilitzen eines de monitoratge i accés remot i posen a l’abast dels seus clients un servei totalment flexible i adaptat.

  Amb aquesta ajuda, es redueixen dràsticament els riscos associats, els negocis són capaços de ser més competitius i estar a l’altura de les exigències dels usuaris i, com a conseqüència, tenen més temps per a dedicar al desenvolupament de la seva corporació.

  suport tecnic informatic

  Preguntes freqüents sobre

  Suporti tècnic i manteniment informàtic per a empreses a Barcelona

  Tota empresa necessita manteniment informàtic

  Tant si es tracta d’un negoci petit com de gran envergadura, segur que els ordinadors estan molt presents. Així que és necessari tenir un manteniment informàtic. Els consumidors requereixen respostes ràpides, una atenció eficaç i disponibilitat total.

  Els serveis informàtics ofereixen multitud d’avantatges

  Els avantatges de gaudir d’un manteniment informàtic professional són molts. Destaquem estalviar en costos, obtenir major productivitat, estar contínuament actualitzat i aconseguir la màxima seguretat.

  Empresa especialitzada en suport informàtic i manteniment d’ordinadors a Barcelona

  Tenir un suport informàtic, expert a realitzar el millor manteniment i amb tècnics especialistes, és clau per a ser una empresa més forta i estable. Compti amb Gestinet, empresa experta en manteniment informàtic a Barcelona, i la seva infraestructura informàtica cada dia serà més potent i fort.

  Els serveis informàtics ofereixen multitud d’avantatges

  Els avantatges de gaudir d’un manteniment informàtic professional són molts, ja que tenen a la seva disposició contínues solucions relacionades amb la informàtica, a més d’un assessorament integral. Destaquem:

  1. Gran estalvi de costos: els ordinadors només han de substituir-se quan és imprescindible. El manteniment informàtic els repara i els allarga la seva vida útil.
  2. Major productivitat: una empresa és més eficient i productiva amb serveis informàtics al seu costat. De la mateixa manera, els negocis poden aprofitar el seu potencial.
  3. Actualització: amb aquest servei, un negoci sempre està al dia de les novetats del sector, tant en els programes, aplicacions, etc.
  4. Més seguretat: és un dels aspectes més rellevants, ja que la seguretat digital ha de ser una prioritat. Existeixen moltes amenaces i és necessari posar les millors barreres.

   

  manteniment informatic per empreses

   

  Empresa especialitzada en suport informàtic i manteniment d’ordinadors a Barcelona

  Tenir un suport informàtic, expert a realitzar el millor manteniment i amb tècnics especialistes, és clau per a ser una empresa més forta i estable.

  Compti amb Gestinet i la seva infraestructura informàtica cada dia serà més potent, fent que sigui molt més productiu i efectiu.

  Contacti amb nosaltres i demani’ns informació, som una empresa de manteniment informàtic a Barcelona de referència.

   

   

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post