ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Redueix la tassa de rebot amb un disseny web cuidat

  Disseny web Gestinet

  El disseny web és un dels aspectes més rellevants que influencien directament en la tassa de rebot d’una pàgina web. La tassa de rebot es tracta d’una mètrica que demostra el percentatge d’abandonament de visitants quan entren a una pàgina web. Gràcies a la tassa de rebot es poden detectar els usuaris que no veuen interessant el contingut d’un lloc web, o bé no han trobat el que buscaven. Es tracta d’una dada molt útil per mesurar el nivell de satisfacció dels usuaris.

  Gairebé un 40% dels usuaris abandonaran la pàgina web si les imatges no es carreguen o tarden molt en fer-ho. La velocitat de càrrega repercuteix en l’augment o disminució de la tassa de rebot, així com també influencia al posicionament Google de la pàgina. La paciència de l’usuari actual a Internet és molt baixa i si el contingut triga més d’un o dos segons en carregar-se existeix una probabilitat molt alta que l’usuari abandoni el lloc web. Així doncs, és bàsic reduir els temps de càrrega el màxim possible per reduir la tassa de rebot. Optimitzar les imatges i els arxius multimèdia ajudarà a tenir una càrrega ràpida.

  A través del disseny web i de la construcció d’una bona arquitectura d’informació s’ha de procurar crear crides a l’acció clares. L’objectiu de convertir a un visitant en un client és més fàcil si es creen enllaços a la pàgina cap a altres pàgines útils del lloc web. Existeixen moltes opcions per a enllaçar, des d’una entrada al blog a un formulari web, o una pàgina interessant. La finalitat és enllaçar i continuar guiant a l’usuari per tota la pàgina web. Les opcions disponibles estaran limitades al disseny web que tingui el lloc web, però la navegació dins la web ha de ser natural, intuïtiva i fàcil per l’usuari.

  És important no donar camins externs a l’usuari, és a dir, cal evitar els mitjans de reproducció automàtica, la redirecció dels visitants a pàgines externes o les finestres emergents. Es tracta d’elements que poden fer marxar l’usuari.

  La millor manera per crear una bona impressió al visitant i reduir la tassa de rebot és tenir un disseny web professional. És important desenvolupar una web nítida, neta i atractiva. Imatges de caire professional ajudaran a mantenir la qualitat de l’estètica de la web. Alhora, cal no descuidar el contingut. Aquest ha d’estar ben redactat, resultar interesant i ha de ser original. El contingut també és una eina de posicionament Google i ha d’estar treballat tenint en compte tots els factors que milloren el posicionament web de la pàgina web.

  5/5 - (48698 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48698 votes)