ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Tècnics de manteniment informàtic per a solucionar incidències

  manteniment informàtic

  Els equips i sistemes d’una empresa són elements indispensables per al seu desenvolupament i creixement. Tenir males connexions o que els ordinadors no funcionin bé, pot desencadenar en una gran problemàtica. Per aquest motiu, el manteniment informàtic adquireix tanta importància.

  De fet, el manteniment dels ordinadors no sols inclou les reparacions, sinó també gaudir d’una assistència integral i tenir al seu costat a una consultoria informàtica professional, capaç de brindar-li suport en qualsevol moment.

  El manteniment informàtic està destinat, especialment, a la prevenció, amb l’objectiu de poder anticipar-se a possibles problemes i avaries i que aquestes no afectin l’operativitat de l’empresa. Així que és determinant.

  En l’actualitat, la majoria d’empreses compten amb equips informàtics i, per això, han de tenir la millor cura. Una empresa de manteniment d’ordinadors resol qualsevol avaria ràpida i eficaçment i fa que els sistemes sempre es trobin actualitzats.

  El manteniment informàtic és clau en una empresa

  El suport informàtic és essencial en una corporació. Les fallades d’aquesta índole són molt comunes i fa alentir el treball i que una corporació que sigui menys productiva. Els problemes informàtics que més solen patir les empreses són:

  1. Els relacionats amb les configuracions i connexions de les impressores
  2. Els que fan que els ordinadors siguin molt lents, es parin o no s’iniciïn correctament
  3. Els que provoquen un baix rendiment dels dispositius
  4. Els que estan directament associats als virus o malware

  Especialment, aquests últims són molt perillosos, ja que poden fer que existeixi una pèrdua d’informació, quelcom que afecta també la imatge d’empresa.

  suport informàtic

   

  Preguntes freqüents sobre

  Tècnics de manteniment informàtic per a solucionar incidències

  El manteniment informàtic és clau en una empresa

  El suport informàtic és essencial en una corporació. Les fallades d’aquesta índole són molt comunes i fa alentir el treball i fer que sigui menys productiva. Els problemes informàtics que més solen patir les empreses són els relacionats amb les configuracions i connexions de les impressores, els que fan que els ordinadors siguin molt lents, es parin o no s’iniciïn correctament, els que provoquen un baix rendiment dels dispositius i els que estan directament associats als virus o malware.

  Tasques de manteniment preventiu

  El manteniment preventiu realitza, entre altres, tasques com la neteja dels sistemes operatius i els arxius temporals, així com de virus; la neteja del hardware; la revisió general dels equips i servidors; garantir les còpies de seguretat; l’ampliació de components informàtics; l’actualització dels antivirus i l’elaboració d’un pla de manteniment periòdic amb les actuacions necessàries perquè el funcionament dels sistemes sigui del 100%.

  Més eficiència i productivitat amb manteniment d’ordinadors i sistemes

  La productivitat és essencial per a una organització, ja que depèn d’ella el seu èxit i la seva economia. Per aquest motiu, tenir els ordinadors en perfecte estat és molt important. Són eines determinants en l’actualitat i moltes empreses depenen d’elles. Així que no és d’estranyar que el seu manteniment cobri tanta força.

  Equip expert en manteniment informàtic

  A Gestinet ens encarreguem de realitzar el millor manteniment informàtic amb un suport continu. Demani’ns informació sense compromís. Posem a la seva disposició els millors tècnics amb experiència en el sector.

  Tasques de manteniment preventiu

  Per a poder abastar qualsevol problemàtica, minimitzar-la i, fins i tot, fer que no es produeixi, el manteniment informàtic preventiu és la clau.

  Són tots aquests processos que consisteixen a poder anticipar-se a qualsevol avaria o incidència, tant dels ordinadors, servidors i els equips en general. Es tracta del millor pla de contingència que es pot tenir i el qual afecta de manera molt positiva en l’operativitat empresarial.

  El manteniment preventiu provoca la disminució del nombre d’afectacions dels equips, augmenta la seva vida útil, fa que els costos econòmics siguin molt menors i detecta possibles punts febles dins de l’empresa. Això fa que es puguin abastar i treballar de millor manera.

  Aquest suport informàtic, sempre de la mà de tècnics especialistes en l’àmbit, s’encarrega de diferents tasques vitals.

  Entre altres, trobem la neteja dels sistemes operatius i els arxius temporals, així com de virus; la neteja del hardware; la revisió general dels equips i servidors; garantir les còpies de seguretat; l’ampliació de components informàtics; l’actualització dels antivirus i l’elaboració d’un pla de manteniment periòdic amb les actuacions necessàries perquè el funcionament dels sistemes sigui del 100%.

  A més, gràcies a un manteniment preventiu i integral dels sistemes, una empresa pot gaudir de l’ajuda per part de professionals en qualsevol moment, els quals ofereixen un suport relacionat amb la consultoria i assessoria informàtica.

  tècnics manteniment informàtic

   

  Més eficiència i productivitat amb manteniment d’ordinadors i sistemes

  La productivitat és essencial per a una organització, ja que depèn d’ella el seu èxit i la seva economia. Per aquest motiu, tenir els ordinadors en perfecte estat és molt important. Són eines determinants en l’actualitat i moltes empreses depenen d’elles. Així que no és d’estranyar que el seu manteniment cobri tanta força.

  Amb un òptim manteniment dels sistemes, aquests poden millorar les seves característiques i funcionalitats, la qual cosa millora la seva eficiència. I, alhora, per als treballadors és molt més fàcil i ràpid usar-los, sense errors ni contratemps. D’aquesta manera, amb un suport informàtic especialitzat, l’eficiència està garantida.

  reparar incidències informàtiques

   

  Equip expert en manteniment informàtic

  A Gestinet som experts amb gran experiència en manteniment d’ordinadors i altres equips. Contacti amb nosaltres i millori la seva infraestructura informàtica i la seva productivitat.

  El nostre objectiu és brindar-li el millor servei i suport informàtic, perquè no tingui problemes ni avaries associades i gaudeixi d’equips de qualitat i 100% funcionals.

  A Gestinet ens encarreguem de realitzar el millor manteniment informàtic amb un suport continu.

  Demani’ns informació sense compromís. Posem a la seva disposició els millors tècnics amb experiència en el sector.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)