ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  27/02/2020

  Tècniques de posicionament web

  posicionament web

  Invertir temps i esforços en el posicionament web de la seva pàgina és molt positiu per a la seva empresa, degut que, en poques setmanes, pot obtenir més i millor visibilitat a internet. A més, el seu públic objectiu el trobarà més fàcilment.

  És necessari que els seus compradors potencials tinguin accés a la seva pàgina corporativa o ecommerce i, gràcies al SEO, pot aconseguir-ho.

  El posicionament als cercadors també dóna la possibilitat de ser més competent i que el seu negoci pugui situar-se al mateix nivell o superar a altres del mateix sector. Com millor situada dins el rànquing estigui la seva web, major possibilitats de conversió i venda.

  ¿Quines són les tècniques SEO més rellevants?

  Si vol que la seva pàgina estigui ben posicionada, ha de portar a cap diferents tècniques, de les quals destaquem:

  Selecció de les paraules clau: les keywords són un factor indispensable, i encara més escollir les idònies i orientar-les segons la intenció de cerca dels seus visitants. Han de ser paraules contundents, que siguin molt descriptives i que quedin naturals dins el seu context.

  Elaboració del títol: aquest fragment és molt important dins el contingut d’una pàgina o post d’un Blog i ha d’intentar inserir les seves keywords o posar sinònims, paraules relacionades, etc. A més, el títol ha de cridar l’atenció perquè els usuaris cliquin i entrin a veure què hi ha dins.

  Keywords long tail: són indispensables, degut que, segons quin sector pertanyi el seu negoci, pot haver-hi molta competència i que les seves paraules clau estiguin massa sol.licitades. Així, especificant millor els seus productes o serveis, pot arribar també al seu públic objectiu.

  Velocitat de càrrega: sens dubte, una web ha de carregar-se ràpidament, si no els seus usuaris poden marxar. És un factor SEO molt rellevant i, per tant, el seu disseny web ha d’estar optimitzat perquè sigui la més ràpida possible.

  Redacció del contingut: és la tècnica per excel.lència i, per tant, ha de treballar-ho constantment. Els seus textos han de ser originals i d’interès, mai copiats d’altres pàgines. A més, ha d’incloure enllaços, perquè els seus usuaris, amb la intenció de tenir millor experiència de navegació, estiguin més temps dins la seva web i puguin navegar més fàcilment cercant informació.

  Aquestes són algunes tècniques i factors que ha de tenir en compte a l’hora de posicionar la seva web.

  Per a portar-ho a cap de manera professional i obtenir notorietat digital, contacti amb Gestinet, líders en posicionament web Barcelona i experts en elaborar estratègies SEO, de disseny web i generació de continguts on-line.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post