ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Quan temps pot tardar la seva web a tenir un posicionament google òptim?

  Posicionament google

  És una pregunta freqüent que moltes empreses es fan quan volen posicionar la seva web corporativa.

  Tot i que es pot fer una estimació fent una valoració de la competència online, de la pròpia web i dels recursos, és arriscat concretar una data exacte per a aconseguir una posició concreta de posicionament google d’una web.

  El posicionament web consisteix en demostrar a Google que una pàgina web és interessant per l’usuari. Per aquest motiu, en molts casos, els plaços habituals de posicionament solen ser desde un mes a l’any, ja que el cercador ha d’averiguar que la seva web és interessant i pot agradar. I quest procés no s’aconsegueix d’un dia per l’altre.

  Hi han factors que determinen el posicionament Google d’una pàgina i el cercador té en compte a l’hora de valorar-la:

  -Antiguitat del domini i de la web: els nous dominis sempre tardaran més en posicionar-se. Google té en consideració que els dominis que treballen desde fa temps saben millor el que necessiten i què li poden oferir als seus usuaris.

  -Competència: la quantitat de pàgines web o competidors que existeixin utilitzant una mateixa paraula clau infleuix molt en el posicionament google. Segons el sector que es dediqui la seva empresa, pot costar més o menys.

  -Paraules clau: les paraules clau amb intencionalitat directe comercial sempre seran més complicades de posicionar. També influeix la concreció de les paraules. Encara que inicialment costi més posicionar un grup de 3 o 4 paraules, a la llarga és més fàcil que dues molt concretes.

  -Qualitat i originalitat del contingut de la web: Ha de ser fresc i aportar continguts diferents que puguin agradar als usuaris i cridar l’atenció. També té influència el volum. Una pàgina amb més contingut és més fàcil de posicionar que una amb poc context.

  -Idioma i àrea geográfica: és més fàcil posicionar una web en una àrea geogràfica determinada que a nivell nacional. En quan a l’idioma, no és el mateix posicionar un portal en vasc que en anglès, per exemple.

  Disseny web: encara que el disseny no estigui relacionat directament amb el posicionament d’una pàgina, google sí valora que els usuaris estiguin més temps en ella. Això s’aconsegueix amb un disseny web atractiu.

  Evidentment hi han altres factors que poden fer que la seva web es posicioni d’una manera més ràpida, aquests són alguns d’ells. Com ha pogut veure, és un treball que no es pot aconseguir en poc temps i és necessari ser constant i comptar amb professionals que li aconsellin i li facin una estratègia a mida perquè el posicionament web de la seva pàgina sigui un èxit.

  Gestinet ofereix el millor servei contrastat, consolidat i en constant evolució i millora per tal d’aconseguir en cada moment, els resultats més òptims possibles.

  5/5 - (48482 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48482 votes)