ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  03/01/2019

  Quines seran les tendències de posicionament web el 2019?

  posicionament web

  Una estratègia de posicionament web ha de contemplar molts factors per tal que es porti a terme correctament. Un d’ells és tenir en compte les noves especificacions de Google per aquest 2019.

  Encara que no se sàpiga 100% el que Google valorarà aquest nou any, sí que sona amb força les cerques per veu, degut que la majoria es realitzen a través de dispositius mòbils. De fet, que una pàgina estigui adaptada a tota classe de pantalles és essencial i molt favorable per tenir un posicionament Google adequat.

  Si vol potenciar la seva pàgina i que estigui optimitzada per obtenir un posicionament web millor, segueixi aquestes pautes:

  Continguts de qualitat: els continguts d’una web segueixen tenint la mateixa força i els cercadors valoren especialment la seva qualitat per sobre de la quantitat, així com també les actualitzacions constants i la rellevància pels usuaris.

  Responsive: és un dels factors avui dia indispensables per Google i que generen més bones experiències al navegar pels usuaris. Gran part del tràfic d’una web arriba des d’un Smartphone i, per tant, cal adaptar i tenir una web amb usabilitat.

  Valoracions dels usuaris: els cercadors tenen en compte que una pàgina tingui moltes valoracions, ja que entenen que tens autoritat en el sector i que serà bo pels usuaris.

  Velocitat de càrrega: cada vegada és més important tenir una velocitat de càrrega adequada, ja que els visitants donen pocs segons de marge i, si la seva web és lenta, marxaran a la competència. I això està penalitzant quant al posicionament web. La permanència dels usuaris és important.

  Contingut audiovisual: les imatges i vídeos estan a l’alça i generen gran quantitat de tràfic. Als usuaris els hi crida l’atenció i, gràcies especialment als vídeos, romanen més temps en una web.
  Tenir la seva web al dia quan al format audiovisual li permetrà en un futur estar per sobre de la competència del seu sector.

  Geolocalització: és important donar a l’usuari la màxima accessibilitat i informació i així tenir una bona experiència. La geolocalització li ho permet.

  Si vol estar sempre al dia sobre les últimes tendències i tenir un posicionament web adequat i adaptat el 2019, posi’s en contacte amb Gestinet. Treballem cada dia perquè els nostres clients obtinguin la millor posició als cercadors i la màxima visibilitat any rere any.

  5/5 - (48858 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48858 votes)