ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com tenir el millor disseny web a Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú

  Disseny web vilafranca del penedes

  Una pàgina web o botiga on-line formen part de la imatge corporativa d’una empresa, imprescindible avui dia. És un aparador digital obert cada dia de l’any les 24 hores, on el seu públic objectiu el pot trobar en tot moment.

  Per aquest motiu, cal que aquesta pàgina web tingui una presència potent, competent i estigui constantment actualitzada.

  Tenir un bon disseny web li ofereix la possibilitat que la seva pàgina no només reuneixi aquests aspectes, sinó que, a més a més, sigui eficient i atractiva, tant a ulls dels usuaris com als de Google.

  De fet, gràcies a un òptim disseny i maquetació web, el seu posicionament als cercadors millorarà considerablement i es podrà mantenir a una bona posició, fent-la molt més visible i accessible al seu públic potencial a internet, sobretot quan parlem de Google, qui avui dia genera més del 80% del tràfic d’una pàgina web ben SEO optimitzada.

  Com ha afectat la Covid-19 a la importància de comptar amb un bon disseny de pàgina web?

  Si ja era imprescindible tenir presència on-line i que els seus visitants el poguessin trobar a internet, darrerament ho és més. De fet ha passat a ser imprescindible.

  Disseny web vilanova i la geltru

  A causa de la Covid-19 neix encara més la necessitat de poder realitzar consultes i compres digitalment, així com realitzar qualsevol tipologia de conversió: enviaments d’arxius, emplenar formularis, etc.

  Hi ha la necessitat de realitzar menys moviments físics i, gràcies a internet, podem portar a cap moltes accions de manera digital.

  Per aquest motiu, les empreses tenen la necessitat de seguir en contacte amb els seus usuaris i seguir fent créixer la seva xarxa de clients i contactes. Tenint una òptima pàgina web corporativa o una botiga virtual optimitzada i dissenyada correctament, les empreses poden seguir treballant sense problemes i oferir un servei i atenció professional als seus visitants.

  Com li hem comentat, no obstant això, és imprescindible que la seva pàgina estigui a l’altura i doni una imatge acord amb el que es vol projectar.

  El disseny web Vilafranca del Penedès ha ressorgit amb força, amb l’objectiu de seguir arribant als clients potencials tot i els canvis provocats per la pandèmia aquests últims temps, l’objectiu doncs és oferir un aparador digital del negoci a tots els usuaris i clients potencials que arriben via web i sobretot mitjançant Google, canal principal d’arribada de leads potencials, ja sigui amb SEO o SEM.

  Tanmateix, el disseny web a Vilanova i la Geltrú, també ha patit una reactivació important en la sol.licitut de dissenys de noves pàgines web i botigues virtuals, i en molts casos, si l’empresa ja disposa de pàgina web, llavors s’ha aprofitat per actualitzar-la, posar-la al dia i enfocar-la estratègicament amb l’objectiu d’arribar a més i millor públic potencial.

  La finalitat, doncs, del servei de disseny web és fer que una pàgina sigui més atractiva, funcional i competent dins el mercat d’un sector, quelcom imprescindible avui dia.

  Per tant, si compta amb una pàgina web o botiga virtual, tingui el millor disseny web possible, ja que podrà beneficiar-se de multitud d’avantatges i podrà comprovar com augmenten les seves conversions.

  I, en cas de no tenir pàgina web, pensi que és una aposta segura actualment, i podrà oferir als seus clients els seus productes o serveis fàcilment. Ja no esperi que el seu client potencial vingui a buscar-lo, o sol.liciti una reunió comercial a les seves oficines, això està canviant de forma contundent, ara les reunions són videoconferències i els clients potencials són leads provinents de la seva pàgina web ben SEO optimitzada.

  A Gestinet ens encarreguem de tot en aquest sentit, realitzem el desenvolupament web, sigui la tipologia web i/o sector que sigui, tant pàgines web comercials com botigues virtuals, i sobretot, som especialistes en SEO/SEM i tots els nostres treballs compten amb una optimització 100% per a Google.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post