ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Vol tenir la seva empresa ben posicionada a Google?

  posicionament google

  Si vol que el seu negoci tingui un bon posicionament Google, és a dir, que aconsegueixi estar dins les primeres posicions del cercador de manera orgànica, i tingui més visites de qualitat, ha de treballar diferents aspectes SEO, especialment quant al contingut.

  Aquest factor és determinant, i tenir textos únics, originals, d’interès i de qualitat, faran que el seu públic objectiu el trobi més fàcilment i que, per tant, les seves conversions augmentin.

  Ha de tenir en compte que, si la seva web no es troba dins la primera pàgina de Google, està perdent més del 90% de clics.

  Aquest cercador és l’aparador digital més gran i important, i és el que utilitzen la majoria d’usuaris quan necessiten algun producte o servei. Així que cal tenir un òptim posicionament web i, per això, cal que la seva pàgina ofereixi bons continguts.

  Pautes per a obtenir millor SEO gràcies al contingut

  Per tal que el seu contingut sempre estigui actualitzat i sigui interessant pel seu tràfic, ha de tenir en compte algunes pautes. Les més rellevants són:

  Estratègia SEO: elabori un pla digital on indiqui quines actualitzacions portarà a terme i amb quina assiduïtat.

  Keywords: en aquesta estratègia, han de figurar en tot moment les seves paraules clau, que són aquelles que utilitzen els usuaris per realitzar les cerques.

  Públic objectiu: ha d’esbrinar quines característiques tenen els seus usuaris, si són d’algun sector en concret o no, com dirigir-se a ells, etc. Aquest estudi l’ajudarà a redactar contingut específic per a ells.

  Blog corporatiu: és una eina perfecte per generar actualitzacions contínuament a la seva web i donar a conèixer informació rellevant del seu negoci, a més d’interactuar amb els seus visitants.

  Enllaços: tant els interns com els externs, fan que els usuaris estiguin més temps navegant dins una web i ofereixen més informació complementària per ells i autoritat a ulls de Google.

  Xarxes socials: la seva web i les seves xarxes socials han d’estar connectades contínuament. Això sí, només tingui les que sàpiga que podrà oferir contingut actualitzat i publicar sovint.

  Imatges i vídeos: el contingut multimèdia és igual d’important que els textos i pot atraure de manera visual al seu públic.

  Tingui en compte aquestes pautes i el seu posicionament Google millorarà i es mantindrà dins els cercadors.

  A Gestinet sabem quina és la importància que té el contingut i ens preocupem per elaborar les millors estratègies de màrketing on-line pels nostres clients i que puguin complir els seus objectius.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i farem que el seu negoci obtingui més notorietat i visibilitat a internet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post