ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  18/03/2019

  Es pot posar timing al posicionament web?

  posicionament web

  El timing defineix els temps en un projecte. En el cas d’una estratègia de màrketing on-line, es realitza des de l’elaboració del disseny web al posicionament Google d’una pàgina, passant per tots els conceptes determinants de qualsevol projecte digital.

  Aquests temps s’estableixen per tal d’organitzar les diferents tasques i accions a confeccionar en un temps en concret, ja que així facilitarà arribar als seus objectius.

  Gràcies al timing s’eviten imprevistos, errors i retards, que poden fer actuar ràpid i incorrectament, inclús fora de pressupost. A més, ajuda favorablement a l’evolució de l’empresa i sabrà en cada moment en quin punt es troba.

  Quan al posicionament web, és necessari marcar pautes que afavoriran a seguir una ruta clara en donar visibilitat a la seva pàgina. El posicionament als cercadors s’ha de treballar constantment, mai acaba la tasca. Per tant, el timing del SEO té un començament, però mai un final. Ha d’establir, això sí, la ruta a seguir diàriament i que marcarà el seu èxit.

  A part de la seva constància, i un treball adequat basat en bons i exclusius continguts, entre altres, hi ha alguns factors que tenen influència en l’evolució del seu posicionament. Alguns d’ells són:

  L’antiguitat del seu domini: segons si la seva pàgina té un domini nou, o un d’antic, és determinant en el temps que pot tardar a arribar a les primeres posicions del cercador.

  La seva competència: depenent de la competència actual del seu àmbit o sector, també pot afectar el seu SEO.

  L’interès dels seus productes o serveis: hi ha la possibilitat que, si vostè ofereix un producte poc demandat, tot i tenir poca competència a internet, al no haver-hi cerques dels usuaris, les seves visites poden veure’s afectades. No en el seu SEO, ja que estaria ben posicionat, però no es traduiria en més vendes.

  Com pot comprovar, una planificació de la seva estratègia digital és bàsica per al seu èxit. En el cas del SEO, tot i no tenir un timing final, ja que mai s’acaba, és necessari traçar una ruta que l’indiqui com procedir dia a dia perquè el seu projecte obtingui visibilitat.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, som líders en posicionament Google Barcelona i experts en estratègies de màrketing on-line.

  5/5 - (48980 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48980 votes)