ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  29/10/2019

  5 Tips per millorar el seu posicionament web local

  posicionament web

  El posicionament web ha de formar part de la seva estratègia de màrketing on-line, ja que li donarà visibilitat a la xarxa i obtindrà una bona posició als cercadors.

  Igualment, si compta amb una ubicació geogràfica específica, li recomanem que optimitzi el seu SEO local.
  Aquest consisteix en un seguit d’accions que es porten a cap per potenciar la seva botiga física, la seva oficina, etc.

  D’aquesta manera augmentarà la notorietat de la seva pàgina en les cerques d’informació per als usuaris segons la ubicació des d’on es realitzin.

  En definitiva, quan un usuari faci una cerca, li apareixeran els negocis que es trobin a prop seu físicament. Tingui en compte que avui dia moltes cerques són locals, ja que es realitzen a través de dispositius mòbils en el moment que l’usuari té la necessitat.

  Com millorar el seu SEO local

  Si vol optimitzar el seu posicionament web local, segueixi aquests consells:

  1- Google My Business: tenir un perfil a Google My Business és molt important per al seu negoci, ja que li permet registrar-lo fàcilment i és una eina molt consultada pels usuaris. Revisi sempre que les seves dades de contacte siguin les correctes.

  2- Linkbuildind: per aconseguir més i millor presència a internet, els enllaços són essencials, especialment els que provenen d’altres pàgines. Així, els cercadors entenen que la seva pàgina és rellevant.

  3- Xarxes socials: tota presència on-line és bona per adquirir autoritat i, les xarxes socials, en són un bon exemple. A l’hora d’elaborar el seu perfil, pot completar-lo especificant la seva situació geogràfica, fet que millorarà el seu SEO local. Dins de les seves xarxes socials, una bona opció és crear contingut de qualitat relacionat amb la seva ubicació.

  4- Domini: el seu domini també ha d’estar optimitzat i pot incloure la seva ubicació física a l’apartat on indiqui la situació del seu negoci dins la seva pàgina. Per exemple, a l’apartat ‘on estem’, el seu URL pot incloure la seva població.

  5- Directoris: per a acostar la informació de la seva empresa al seu públic objectiu, utilitzi directoris on-line locals.

  Segueixi aquestes pautes i el seu SEO local se’n veurà beneficiat.

  A més, ha de tenir al seu costat a professionals que l’indiquin com procedir en cada cas i com optimitzar al màxim la seva pàgina web i els seus perfils socials.

  Compti amb Gestinet, expert en posicionament web Barcelona i líder en el sector. Farem que la seva pàgina obtingui la màxima visibilitat a internet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post