ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com escriure títols atraients per a obtenir millor posicionament Google

  posicionament google

  El títol és un element determinant en el posicionament Google i cal optimitzar-lo. De la mateixa manera que ha de cuidar altres aspectes de la seva web, els títols són un factor a tenir en compte.

  Aquests han de cridar l’atenció dels usuaris i ser molt explícits quan a contingut, perquè el tràfic d’internet tingui ganes de saber més i clicar dins el seu enllaç.

  Per tant, els seus títols afecten directament al seu posicionament web i influeixen en les seves visites.

  Consells SEO per a crear bons títols

  Si vol realitzar títols atraients que afectin positivament al seu SEO, segueixi aquestes pautes:

  Keywords: de la mateixa manera que ha d’integrar les seves paraules clau dins els continguts de la seva pàgina, també ho ha de fer als anunciats. Així, les keywords també han de tenir presència i utilitzar les més rellevants.

  Mida: és essencial que els seus títols no siguin massa llargs, entre 55 a 70 caràcters és el més aconsellat. Tingui en compte que, si sobrepassa aquesta mida, és probable que no aparegui completament en els resultats del cercador.

  Icones: pot incorporar diferents elements o símbols dins els seus títols, amb la intenció de ser més llampants i ressaltar per sobre d’altres pàgines. Igualment pot utilitzar números.

  Diferents: encara que repeteixi keywords, els títols dels seus continguts sempre han de ser diferents. Per a fer-ho, utilitzi sinònims o conjunts de paraules que diguin el mateix però tinguin altres terminologies.

  Valor afegit: és important crear títols que li ofereixin als usuaris més informació i diferenciació de la resta de webs, perquè els hi cridin l’atenció i vulguin entrar a la seva pàgina.

  Com sempre, Google valora contingut optimitzat però, per sobre de tot, donar una bona experiència a l’usuari. Per tant, els seus títols sempre han de mostrar informació sobre els textos que trobaran a l’interior i han d’estar ben redactats.

  La millor estratègia de posicionament web al seu abast

  Per a aconseguir el millor SEO de la seva pàgina, compti amb professionals del sector que l’ajudin a desenvolupar i posar en pràctica diferents tècniques de màrketing on-line efectives i que provoquin més i millor visibilitat de la seva empresa a internet.

  A Gestinet som líders en posicionament Google Barcelona i confeccionem estratègies a mida, segons les necessitats i les característiques de cada empresa, amb la finalitat d’obtenir la màxima repercussió i notorietat a la xarxa. Posi’s en contacte amb nosaltres i l’assessorarem adequadament perquè el seu projecte sigui un èxit.

  5/5 - (49202 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49202 votes)