ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  13/11/2018

  La influència del tràfic d’una pàgina en el posicionament web

  posicionament web

  El tràfic d’una pàgina és el nombre de visitants que rep aquesta i existeixen diferents eines per a mesurar-lo i analitzar-lo.
  Per tal de tenir un posicionament web òptim, el tràfic és un factor molt determinant. Google té molt en compte la quantitat de visitants que rep una pàgina i la quantitat de temps que hi estan, valorant la seva experiència.

  De fet, segons l’organització i el disseny web d’una site, la seva estructura i el seu contingut, condicionen el posicionament Google d’aquesta.

  Tenir un bon tràfic a la seva web pot ajudar-lo en alguns paràmetres, com donar-li més informació sobre els seus visitants i així poder oferir-los productes més enfocats a ells i tenir més comunicació social gràcies a les xarxes, degut que tindrà més possibilitats de likes, comentaris, posts compartits, etc.

  Existeixen diferents canals pels quals pot aconseguir més tràfic i que influeixi positivament en el seu posicionament web:

  Xarxes socials: els usuaris de les xarxes socials poden convertir-se fàcilment en els seus clients perquè pot fer que la seva marca o producte resulti propera i dinàmica.

  Continguts atractius: ha d’incloure a la seva web continguts únics i interessants per als seus usuaris, i així fidelitzar-los a poc a poc. Inclogui sempre les seves paraules clau perquè també afecti el seu posicionament Google.
  De la mateixa manera, les imatges de la seva web ha d’atraure el seu públic potencial.

  Newsletters: a través de les newsletters pot mantenir el contacte amb els seus usuaris i donar-los informació periòdica sobre novetats dels seus productes, descomptes, promocions especials, etc. Han de ser personalitzades i amb missatges que facin que els usuaris cliquin els enllaços cap a la seva web per conèixer el contingut de l’e-mail.

  Per tal d’augmentar el seu tràfic on-line i millorar el posicionament web de la seva pàgina, posi’s en contacte amb Gestinet. Som experts en posicionament Google Barcelona i analitzarem la seva situació actual per tal que la seva estratègia digital sigui un èxit.

  5/5 - (48812 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48812 votes)