ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  4 trucs per mantenir el seu posicionament Google

  posicionament google

  Tenir una pàgina corporativa ben posicionada a Google no només és qüestió de dissenyar-la i portar a cap una estratègia de màrketing on-line durant un temps. De fet, és necessari ser constant i mantenir-la actualitzada periòdicament.

  Per tant, si vol que la seva web sigui sempre atractiva, la visitin sovint i que nous usuaris la trobin, l’ha de treballar i obtenir així un bon posicionament Google.

  Tingui en compte que internet està en constant moviment, no paren de sorgir noves tendències, els visitants se senten atrets per les novetats i són més coneixedors del món digital. Per això, cal que la seva empresa els hi ofereixi nous i interessants continguts gràcies a la realització del seu manteniment.

  Google valora molt positivament les webs que estan en moviment i proporcionen allò que els usuaris cerquen. De la mateixa manera, penalitza a aquelles que no ofereixen novetats. També s’ha de tenir en compte que els seus competidors sí que poden tenir estratègies de màrketing molt ben definides i treballades i cal estar a l’altura.

  Consells per mantenir el seu posicionament web

  1-Actualitzar el seu contingut: el contingut és el rei en el món SEO i és important tenir-lo al dia, donant èmfasi a les seves paraules clau i col.locar-les de manera estructurada. És necessari identificar les seves keywords millor posicionades per mantenir-les i destacar les que encara no ho han aconseguit.

  2-Enllaços: tant els enllaços interns, els que apunten dins la seva web, com els externs, que són els que provenen d’altres pàgines, són molt rellevants pel cercador, ja que li atorguen notorietat.

  3-Comptar amb un Blog: tenir un Blog corporatiu és una magnífica manera d’obtenir millor posicionament Google. És una bona eina per a tenir actualitzat constantment el seu contingut i mantenir informats als seus usuaris.

  4-Imatges i vídeos: a més de ser un excel.lent recurs perquè els seus visitants estiguin més temps a la seva pàgina, si descriu les seves imatges correctament, Google les indexarà i podrà aparèixer als resultats.

  Si vol tenir una estratègia de màrketing on-line ben estructurada i portar-la a cap amb èxit, confiï en Gestinet. Som líders en posicionament Google Barcelona i referents en el sector. Ens adaptem a cada empresa i situació per oferir-li la màxima visibilitat a internet.

  5/5 - (49226 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49226 votes)