ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  06/04/2018

  Afecten els 280 caràcters de Twitter al Posicionament Google?

  Posicionament google

  Fa uns mesos Twitter incrementava de 140 a 280 caràcters per poder tuitejar. Segons Aliza Rosen, Product Manager de Twitter, publicava un article on relatava que la raó d’aquest increment de caràcters té a veure amb l’extensió que necessita cada idioma per expressar-se.

  Aquest fet pot ser convincent. Mentre que idiomes com el coreà o el xinès necessiten pocs caràcters per expressar-se, l’espanyol o l’anglès ràpidament arriben als 140 caràcters.

  En els escasos 140 caràcters no hi caben matissos ni explicacions, per això van aparèixer els fils. Llavors, segons Aliza Rosen, perquè no permetre major espai en els tuits?

  Aquest canvi de Twitter també ha portat beneficis en el Posicionament web de les empreses. Un d’ells és que es poden uilitzar més paraules clau. El cercador propi de Twitter s’utilitza sovint per buscar contingut concret, per tant, els missatges tindran més oportunitats de posicionar-se.

  De manera indirecta, s’aconsegueix més visibilitat, amb més possibilitats que el missatge sigui viral provocant més visites.

  Si vol que aquest increment de caràcters afecti positivament al Posicionament google de la seva empresa, ha d’aprofitar els 280 caràcters al màxim. De totes maneres, no cal esgotar-los tots, ja que podria semblar un tuit forçat i sense funcionalitat.

  És millor aprofitar aquest nou espai amb publicacions més complexes i diferents, inclús fent promocions o sortejos. També pot utilizar aquests caràcters per incluir hastags que l’ajudaran a posicionar-se al cercador de Twitter; pot enllaçar la seva empresa o nombrar-la per incrementar visibilitat i promoció. D’aquesta manera és més fàcil provocar una notícia o un comentari que ajudaran també al seu Posicionament google.

  En definitiva, cal aprofitar al màxim totes les eines que estiguin al seu abast perquè els seus productes o serveis tinguin un Posicionament web excel.lent. En aquest cas, twitter posa a la seva disposició aquesta millora que pot fer que tingui més repercusió en aquesta xarxa social.

  L’equip professional de Gestinet analitza i confecciona estratègies a mida sobre el servei de Posicionament web, analitzant totes les possibilitats per treure la màxima rentabilitat.

  Gestinet ofereix el millor servei contrastat, consolidat i en constant evolució i millora per tal d’aconseguir en cada moment, els resultats més òptims possibles

  5/5 - (48458 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48458 votes)