ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  18/07/2019

  Com dinamitzar el seu twitter i que afecti el seu posicionament web

  posicionament web

  Per a poder estar a les primeres posicions dels cercadors i gaudir d’un bon posicionament web, cal cuidar tots els aspectes. Les xarxes socials és un d’ells i entre aquestes, trobem twitter, ja que és un mitjà determinant a l’hora de donar rellevància a contingut fresc i actual.

  En aquest cas, no és tan important la quantitat de seguidors que tingui una empresa, si no quina participació tenen. És a dir, si existeix interactuació entre l’empresa i els usuaris i retweets per part d’ells. D’aquesta manera el seu compte pot obtenir més visibilitat.

  Per tant, és vital dinamitzar la seva xarxa social i oferir constantment continguts interessants. Per a poder aconseguir-ho, li mostrem alguns consells:

  -Personalitzar el seu compte, amb una bona fotografia corporativa que li atorgui una òptima imatge de marca i presència.

  -Identificar i seleccionar sobre quina temàtica parlarà el seu twitter.

  -Ser constant en les seves publicacions. Ha de tenir en compte que totes les seves xarxes socials han de ser actives. Si no és així, és millor tindre’n menys però que tinguin publicacions de manera periòdica i amb contingut d’interès.

  -A més, twitter té el seu propi llenguatge i manera d’expressar-se, com cada xarxa social; també ha d’identificar el seu públic objectiu per a adreçar-se a ells correctament.

  -Per tal de viralitzar i dinamitzar el seu twitter, utilitzi hastags que l’ajudaran a posicionar-lo millor dins l’àmbit. També pot incorporar imatges o gifts i ser més visual.

  -Ser seguidor de comptes influents sobre la seva temàtica i sector. Li poden aportar quelcom interessant, obtenir contactes nous, etc.

  -Els trending topic són una oportunitat per aportar també el seu contingut, però ha de tenir alguna cosa a veure, si no es veu massa forçat.

  -Estar atent a les converses dels seus seguidors, ja que ha de respondre quan realitzin preguntes o hi hagi inquietuds. És un mitjà de comunicació de la seva empresa i, com a tal, ha d’atendre de manera personalitzada i impecablement.

  Si vol tenir totes les seves xarxes actualitzades i oferir contingut interessant als seus usuaris i que aquest afecti positivament al seu posicionament web, compti amb Gestinet. Som referents en posicionament web Barcelona i líders en el sector. L’assessorarem adequadament i crearem una estratègia adaptada a la seva empresa i necessitats.

  5/5 - (49164 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49164 votes)