ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Un bon disseny web també determina el temps de permanència en una pàgina

  Disseny web

  El procés de realitzar un bon disseny web o redissenyar la seva pàgina per actualitzar-la, requereix tenir present molts factors, ja que determinarà el temps de permanència dels usuaris i, per tant, la conversió.

  Una òptima usabilitat farà que els seus visitants tinguin una bona experiència i estiguin més temps a la seva web, fent consultes o tramitant una compra. A més, la usabilitat d’un disseny afecta positivament al posicionament web.

  Una pàgina web ha de proporcionar facilitats als usuaris i motivar que segueixin navegant en ella. Per a fer-ho, cal seguir aquestes pautes:

  Disseny web net: el disseny ha d’estar ben estructurat i amb un ordre clar.

  Sense distraccions constants: ha de predominar la senzillesa per fer arribar als usuaris el seu missatge. Ha d’eliminar les animacions innecessàries.

  Equilibri: tots els elements de la seva pàgina han d’estar en sintonia i tenir relació. Igualment, ha de mostrar equilibri en els colors, en les fotografies, etc.

  Contingut estructurat: el contingut ha de resultar atractiu, respectant el títol i paràgrafs i utilitzant un vocabulari i llenguatge proper i estàndard. A més, ha de procurar que tota la informació sigui molt accessible, familiar i que s’accedeixi a ella amb el mínim de clics possible.

  Fàcil de llegir: la lletra utilitzada ha de ser de fàcil lectura, amb una mida adequada per a tots els públics i a través de tots els dispositius. A més, els continguts han d’estar sobreposats en fons nets, preferiblement colors clars per tal de no distreure els usuaris i facilitar-los la lectura.

  Si vol que el seu disseny web li proporcioni la màxima permanència dels seus visitants i, a més, l’ajudi positivament al seu posicionament web, contacti amb Gestinet.

  Som referents en estratègies de màrketing on-line i especialistes en disseny web. Elaborem projectes a mida segons la necessitat de cada empresa i sempre cercant que els seus usuaris obtingui una experiència de navegació òptima.

  5/5 - (48932 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48932 votes)