ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Un disseny web responsive és essencial per a una botiga virtual

  Disseny web

  El disseny web responsive és l’adaptació d’una pàgina a les diferents mides de pantalles on els usuaris naveguen. Permet que tinguin una millor experiència a través de tots els dispositius i, en les botigues virtuals, fa incrementar les conversions de venda.

  Aquesta tecnologia ofereix noves oportunitats aconseguint més vendes en els ecommerce, així com la possibilitat d’accedir als serveis de qualsevol web adaptada.

  Quant al posicionament Google, si la seva pàgina no és responsive, pot afectar negativament, ja que el cercador no l’inclourà en les primeres posicions. Per a Google és indispensable que els usuaris tinguin una òptima navegació i, una web adaptada a tots els dispositius, els hi ofereix.

  Hi ha grans avantatges de comptar amb una web responsive, especialment si és una botiga virtual:

  Millora del posicionament web: com hem comentat, tindrà més visibilitat tenint una web adaptada a ulls dels cercadors.

  Càrrega de la web més ràpidament: és un dels millors avantatges, ja que l’usuari no marxarà esperant que es carregui la pàgina i, a més, també afecta el SEO.

  Menys manteniment: en tenir un únic disseny web adaptat a tots els dispositius, quan hi haguin canvis o modificacions en aquesta, només cal canviar-ho un cop i s’adaptarà a la resta.

  Imatges fluides: les imatges són una part essencial en un disseny web. En tenir una pàgina responsive també s’adapten automàticament a cada tipologia de pantalla.

  Experiència positiva pels usuaris: tal com hem esmentat, l’usuari ha de tenir bones sensacions d’una web. En ser responsive, trobarà el contingut més ràpidament i de manera intuïtiva.

  Continguts estructurats: tota la informació es visualitza sempre ben col.locada i adaptada a tots els dispositius.

  Compres on-line més fàcils: els passos a seguir per efectuar una compra a la seva botiga virtual seran més senzills i amb tota la informació per l’usuari disponible, fet que dóna confiança, seguretat i que també ajuda a la conversió.

  Per tant, un disseny web responsive, especialment si compta amb una botiga virtual, és importantíssim per tal que les seves vendes augmentin i perquè la imatge de la seva empresa sigui més actual, dinàmica i fàcil d’accedir-hi.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, ja que som experts tant en la creació de botigues virtuals com disseny web, a més d’elaborar estratègies de màrketing on-line adaptades a qualsevol negoci i sector que faran que els seus serveis i productes tinguin la màxima visibilitat possible.

  5/5 - (48752 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48752 votes)