ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com obtenir un disseny web que ajudi a augmentar les vendes

  Disseny web

  Per tal d’incrementar les seves vendes on-line, cal tenir una estratègia de màrketing definida i clara. El disseny web és un dels factors que influirà més, no només en el temps de permanència dels usuaris a la seva pàgina, sinó en la conversió final.

  La seva web és el seu negoci i, per tant, ha de donar-li un disseny adequat per tal de donar una bona imatge de marca i una òptima usabilitat, així com facilitar la compra als seus clients.

  Tingui en compte que el 75% dels usuaris donen o no confiança i credibilitat a una web basant-se amb el seu disseny i el 73% d’ells l’abandona tan sols passats dos minuts. Amb un disseny web atractiu té menys possibilitats que el seu tràfic marxi ràpidament.

  De fet, el disseny únicament no és qüestió d’estètica, sinó que són un conjunt de factors que conformen una imatge per tal de donar seguretat i convenciment als internautes.

  Li mostrem alguns consells per obtenir més vendes gràcies al seu disseny web:

  Usabilitat: quan elabori la seva estructura web, pensi en els seus usuaris, ja que tot ajuda a la seva decisió de quedar-se o no a la seva web. Aquesta ha de ser fàcil, intuïtiva i donar una bona experiència de navegació.

  Colors corporatius: els seus visitants han de percebre una sintonia mentre estiguin visualitzant la seva pàgina. Si vol donar credibilitat, els seus colors corporatius no han de desentonar amb la seva imatge de marca ni amb el seu sector.

  Botó del carret molt visible: aquesta icona ha de tenir fàcil accés i veure’s ràpidament per tal de facilitar la compra.

  Valoracions: pot incloure testimonis, valoracions i experiències de compra d’altres usuaris, ja que donarà més confiança i seguretat.

  Contacte: els usuaris han d’obtenir el seu contacte fàcilment, tant el telèfon, email, formulari, etc. Aquest element d’una pàgina té molt a veure en les conversions finals, ja que els internautes confien més en les pàgines que ofereixen aquestes dades.

  Imatges: han de ser de molt bona qualitat i que permetin veure els productes des de diversos angles. D’aquesta manera, facilita la visualització i augmentaran les vendes. A més, atorga professionalitat a la seva empresa.

  A Gestinet oferim el millor disseny web per al seu negoci. Elaborem estratègies de màrketing on-line a mida segons les necessitats de cada client i els seus objectius.

  5/5 - (49024 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49024 votes)