ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La usabilitat afavoreix el posicionament Google

  Posicionament google

  La usabilitat d’una pàgina és la facilitat que tenen els usuaris en navegar i interactuar en una web. Per tant, per a obtenir una òptima usabilitat, aquesta ha de ser intuïtiva, agradable i senzilla.

  Una bona experiència d’usuari aporta grans avantatges i tots ells ajuden positivament al posicionament Google. Alguns beneficis són la millora de la satisfacció dels visitants, augment de la comunicació amb aquests, aconseguir més tràfic de qualitat i la quantitat de temps que estan navegant, disminució de la taxa de rebot, fidelitzar els seus usuaris i, per tant, increment de la conversió.

  Que els seus usuaris obtinguin una navegació satisfactòria ha de ser un dels seus objectius principals, ja que afectarà directament a la seva visibilitat a internet i al seu posicionament web.

  Perquè la seva pàgina tingui usabilitat, pot seguir aquests consells:

  Continguts estructurats: la seva web ha d’estar organitzada de tal manera que sigui molt intuïtiva pels usuaris.

  Disseny web: el seu disseny ha de ser net i clar, sense confusió. Els textos i el contingut multimèdia han de tenir també un ordre.

  Fàcil navegació: els seus visitants han de tenir la sensació d’estar en una web que poden controlar i poden anar a qualsevol enllaç de manera fàcil.

  Menú: és necessari que la seva web tingui un menú senzill on tots els apartats s’entenguin fàcilment.

  Interacció: els usuaris els hi agrada moure’s dins d’una pàgina de manera clara i poder realitzar accions de manera fàcil, com xatejar, accedir a les xarxes socials, descarregar informació, etc.

  Responsive: és essencial que la seva pàgina pugui adaptar-se a tots els dispositius, ja que oferirà una molt bona experiència d’usuari quan accedeixin a la seva web a través d’un mòbil.

  Velocitat de càrrega: tant Google com els usuaris tenen molt en compte la velocitat de càrrega d’una web. Els visitants donen pocs segons d’oportunitat i, si la seva pàgina és lenta, l’abandonaran ràpidament.

  Si vol millorar el seu posicionament Google, ha de tenir en compte la usabilitat de la seva pàgina. Li aportarà grans beneficis.

  Per a portar-ho a cap, compti amb Gestinet, líders en posicionament Google Barcelona i en estratègies de màrketing on-line destinades que els usuaris obtinguin una experiència de navegació excel.lent.

  5/5 - (48962 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48962 votes)