ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  06/06/2019

  Com atraure més usuaris a les seves xarxes socials i obtenir millor posicionament web

  posicionament web

  En tota estratègia de màrketing on-line, el posicionament web té una força important, ja que determinarà la seva visibilitat i presència a internet. Per tant, ha de tenir en compte diferents aspectes que poden afectar el seu SEO, com les xarxes socials.

  Aquestes ajudaran que la seva marca o producte obtingui més notorietat i ha d’intentar incloure el màxim d’usuaris per tal de tenir més viralitat social.

  Per poder atraure’ls i que afecti positivament al seu posicionament web, segueixi aquests consells:

  Públic objectiu: ha d’identificar a quina tipologia d’usuaris es vol dirigir, degut que les seves publicacions estaran alineades amb els seus interessos, així com la manera de comunicar-se amb ells.

  Atenció al client: és necessari oferir un servei personalitzat, respondre quan algú interactuï amb la seva empresa i atendre les seves peticions o reclamacions.

  Contingut: el seu contingut, a més de generar-lo de manera constant, ha de ser d’interès pels seus usuaris, únic i rellevant. Ha de tenir textos que siguin atraients i amb capacitat de poder ser viralitzats.

  Credibilitat: per tal d’oferir confiança i credibilitat als futurs clients, doni dades de la seva empresa, com la seva adreça, email de contacte, telèfon. Així els usuaris sabran que el poden localitzar fàcilment si hi ha incidències.

  Dates importants: a l’hora de generar contingut, pot utilitzar dates importants com el dia de la mare, Nadal, etc., ja que són dies on els clients poden consumir més fàcilment creant estratègies específiques.

  Concursos i sortejos: utilitzi descomptes, concursos i altres eines de les xarxes socials per tal que els usuaris tinguin un accés més fàcil a la seva marca. És una manera fantàstica d’aconseguir nous clients que potser no han comprat encara i poden fer-ho a través d’una promoció.
  En els sortejos, per exemple, solen participar gran quantitat d’usuaris i és una manera excel.lent d’obtenir nous contactes.

  Si vol realitzar les millors estratègies a les xarxes socials enfocades a cercar nous clients per a tenir millor posicionament web, posi’s en contacte amb Gestinet. Som referents en posicionament web Barcelona i elaborem campanyes a mida per tal d’obtenir més i millor visibilitat.

  5/5 - (49104 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49104 votes)