ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  L’experiència d’usuari en el disseny web

  Disseny Web - Posicionament Web

  L’experiència d’usuari és un aspecte bàsic a tenir en compte en el disseny web actual. Les expectatives dels usuaris són molt canviants i cada cop són més exigents. L’objectiu del disseny web en l’actualitat és ajustar-se al màxim a les necessitats de l’usuari. Els dissenyadors han de ser proactius i estar al dia de les últimes tendències en disseny web. El disseny web repercuteix directament en el posicionament web, pel que cuidar el disseny web significa tenir en compte el treball dels aspectes que influeixen en el posicionament web.

  La navegació és un punt fonamental en l’experiència d’usuari. Els usuaris que interactuen amb els llocs web ho fan amb un objectiu i volen dedicar el menor temps possible a trobar-lo. És per això que en la navegació s’ha de simplificar el recorregut de l’usuari amb dissenys que estalviïn temps. Es tracta de reduir el procés a seguir fins a que l’usuari arriba al seu objectiu.

  Construir un flux de navegació eficaç pot incorporar un disseny lineal que permeti un procés estructurat establert pels punts inicials-mitjans-finals. Alhora, es pot implementar un disseny anticipatiu que intenti detectar les necessitats de l’usuari i reduir les possibilitats que facin dubtar a l’usuari.

  Per a millorar l’experiència d’usuari en pàgines web que continguin molta informació es pot utilitzar una tècnica de divulgació progressiva. Es tracta de fer que la informació sigui visible només quan sigui necessària. D’aquesta manera, s’evita que l’usuari es perdi o es distregui amb contingut que no sigui rellevant per ell.

  En el mateix sentit, mostrar només la informació més important específica pel context de l’usuari és bàsic per oferir una experiència a l’usuari òptima.

  Per altra banda, el contingut també és un punt fonamental en el disseny web i, alhora, el posicionament web requereix que hi hagi força quantitat i de qualitat. Tot i així, el contingut ha d’estar organitzat i distribuït de manera que sigui visualment agradable pels ulls de l’usuari. Per exemple, els espais en blanc entre continguts per donar aire a la pàgina web ajudarà a tenir una millor llegibilitat, així com un disseny ben ordenat facilitarà la comprensió a l’usuari.

  5/5 - (48740 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48740 votes)