ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Augmenti les valoracions positives del seu negoci aquest Nadal i obtingui millor posicionament Google

  Posicionament google

  Durant el Nadal els usuaris consumeixen molts més productes i serveis que la resta de l’any. És important, en aquest cas, tenir un posicionament Google bo que faci que els usuaris el trobin fàcilment.

  Un dels factors que té en compte el cercador quan al posicionament web d’una empresa, són les opinions positives que tenen. Google valora no només el nombre de valoracions, sinó també d’on provenen: xarxes socials, Google my Business, etc. D’aquestes depèn la visibilitat que pot donar al seu negoci digital.

  De fet, la majoria de consumidors llegeixen les opinions d’altres usuaris abans de realitzar una compra i es gasten més diners en empreses que tenen valoracions on-line excel.lents. En llegir les bones experiències d’altres clients, incrementa la confiança i la seguretat de l’usuari a la marca, producte o servei. Per tant, les vendes augmenten.

  Per tal d’aconseguir valoracions positives, pot seguir aquests passos:

  -Animi als seus clients a fer comentaris positius en les diferents plataformes o xarxes socials.

  -Ofereixi incentius als usuaris que escriguin opinions.

  -Enviï un email o missatge als clients quan hagi passat alguns dies de la seva visita on-line o local animant-lo que deixi un comentari.

  -Incorpori les adreces de les pàgines socials on els seus clients poden deixar els seus comentaris.

  Quan a les opinions o valoracions negatives, és important saber gestionar-les correctament. Són també una oportunitat de donar confiança als usuaris si respon amb amabilitat, objectivament i donant solucions.

  Com ha pogut veure els comentaris positius són una gran oportunitat per augmentar la visibilitat digital i que el seu posicionament Google pot veure’s beneficiat.

  Per construir una reputació on-line òptima cal tenir al seu costat professionals que li indiquin com procedir en cada cas.
  A Gestinet som líders en posicionament Google Barcelona i l’ajudarem que estigui present en les diferents plataformes socials de manera positiva per tal que la seva empresa on-line estigui en les primeres posicions.

  5/5 - (48838 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48838 votes)