ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  15/05/2020

  Les seves vendes augmentaran amb un òptim posicionament web

  posicionament web

  Comptar amb una botiga on-line és una excel.lent manera d’aprofitar tot el potencial que ofereix internet i poder donar a conèixer els seus productes i serveis a totes hores i cada dia de l’any.

  Però, no només es tracta de tenir una ecommerce, sinó que aquesta ha de ser visible pels usuaris i tenir notorietat als cercadors, especialment Google.

  Si és així, les seves conversions augmentaran considerablement.

  Millorant el posicionament web de la pàgina, la seva botiga digital rebrà més visites i, per tant, les vendes incrementaran.

  És important, doncs, seguir unes pautes per a poder aconseguir un òptim SEO i que el seu negoci estigui ben posicionat.

  Tècniques de posicionament als cercadors per millorar les seves vendes

  Li oferim un seguit de consells i tècniques perquè aconsegueixi millor posicionament Google:

  Velocitat de càrrega: que una pàgina es carregui de manera adequada és essencial, ja que els usuaris donen pocs segons d’oportunitat per mostrar-se i no marxar. Per a fer-ho, ha d’optimitzar-la correctament a través de les imatges, per exemple.

  Paraules clau: ha d’escollir les seves keywords més adients, segons els seus productes i serveis i depenent de les cerques dels usuaris. Ha d’identificar les que s’ajustin millor i incorporar-les dins el seu contingut, títols, etc. Pensi també que ha d’anomenar correctament les seves imatges.

  Contingut de qualitat: els seus textos són determinants pel seu SEO i han d’estar actualitzats, ser únics i interessants pels seus visitants. Ha de ser un contingut atractiu.

  Enllaços: tant els enllaços interns com els externs són molt importants i ofereixen autoritat a la seva pàgina, aspecte a tenir en compte per Google.

  Estructura i disseny web: la seva pàgina ha d’estar estructurada adequadament i amb un disseny molt visual i pràctic. Tingui en compte que l’experiència de navegació és vital, tant pels usuaris com pels cercadors.

  Per a posar en pràctica totes aquestes tècniques, ha de confiar en professionals del sector, ja que ells saben com aplicar-les de la manera més adequada.

  A Gestinet, empresa líder en posicionament web Barcelona, som experts en elaborar estratègies de màrketing on-line enfocades en guanyar visibilitat i notorietat a internet i en tenir la millor imatge corporativa.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i l’assessorarem i elaborarem un pla a mida adaptat a la seva empresa.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post