ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  30/01/2019

  Com incrementar les vendes on-line gràcies al posicionament web

  posicionament web

  Les botigues on-line han d’introduir constantment estratègies de màrketing on-line per tal d’atraure visitants a la seva ecommerce.

  Una d’elles és el posicionament web, ja que, gràcies al SEO treballat correctament, el tràfic augmenta i provoca ser més visible als cercadors, obtenint més volum de vendes.

  Els hi mostrem a continuació alguns consells que tenen en compte els cercadors a l’hora de posicionar millor una ecommerce i que repercutiran positivament a les seves vendes on-line:

  Velocitat de càrrega: cal tenir la velocitat de càrrega de la seva botiga digital optimitzada i, si no és així, ha de realitzar accions perquè sigui molt ràpida. És un aspecte fonamental, no només per al posicionament Google, sinó també pels usuaris.

  Keywords: les paraules clau han d’estar presents en el contingut d’una botiga digital, a més dels títols i URL. També pot utilitzar paraules clau més específiques, ja que, encara que tenen menys cerques, tenen menys competència.

  Contingut multimèdia: les imatges han d’estar optimitzades per tal que Google les filtri correctament.

  Xarxes socials: és essencial escollir les xarxes socials que poden ajudar més al posicionament web del seu negoci on-line i realitzar estratègies de màrketing segons cadascuna.

  Descripcions dels productes: ha de cuidar especialment el contingut de les descripcions dels seus productes. Aquest ha de ser únic i no pot copiar-lo del seu proveïdor, evitant així duplicitats, degut que seria negatiu per al seu posicionament.

  Experiència dels usuaris: els cercadors valoren l’experiència que tenen els visitants en una pàgina web o ecommerce i és un factor determinant per al seu SEO. La web ha de ser de fàcil navegació i proporcionar-los informació rellevant i del seu interès.

  Responsive: la seva botiga virtual ha d’adaptar-se a tots els dispositius, facilitant així la navegació i les vendes on-line.

  Si vol tenir un bon posicionament web i que repercuteixi en les seves vendes, segueixi aquestes pautes i compti amb un equip professional que l’assessori i li optimitzi la seva pàgina constantment adaptant-la a les noves exigències dels cercadors.

  A Gestinet som experts en posicionament Google Barcelona i elaborem estratègies de màrketing a mida segons cada empresa i necessitat.

  5/5 - (48906 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48906 votes)