ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Vendre més per internet gràcies al disseny web

  Disseny web

  Una pàgina web és la seva presentació a internet, així que ha de ser molt atraient i funcional, principalment perquè els seus usuaris s’hi estiguin el màxim temps possible i realitzin conversions.

  No serveix qualsevol portal, ha de tenir un disseny web espectacular i actualitzat.

  D’aquesta manera, les seves vendes augmentaran i podrà veure com la seva pàgina és més popular i visible a món digital. Pensi que la seva estructura i disseny en general afecta el seu posicionament a Google. Per tant, és un aspecte a tenir molt en compte.

  La seva web corporativa és una excel.lent eina de venda, més potent que qualsevol altra, capaç d’abastar més clients i fidelitzar-los.

  Aprofiti tot el seu potencial gràcies a gaudir el millor disseny. Tots els elements són importants, tant els colors, la tipografia, les imatges, el contingut, els enllaços, la seva funcionalitat, etc.

  Mostri als seus usuaris tot el que ofereix la seva empresa a través de la seva pàgina web i faci que adquireixin els seus productes i serveis fàcilment, sense incidències.

  Doni la millor experiència de navegació i les seves vendes es multiplicaran.

  Hi ha una dada molt important. I és que el 94 % de visitants pot rebutjar i marxar d’una web per la seva imatge, així que cal treballar-la adequadament i proporcionar-li la millor aparença.

  Per què necessita una pàgina web?

  Si encara no compta amb una pàgina web, a què està esperant? És la millor opció que té el seu negoci per tal de ser més visible i notori al seu sector.

  Un lloc web és clau per atraure clients i indispensable per a crear una estratègia de màrketing digital.

  Es pot definir com un document electrònic que conté informació sobre una temàtica en concret i que està emmagatzemat en un sistema connectat a internet, per tal que pugui ser consultat per qualsevol persona.

  Actualment és necessari comptar amb aquesta eina, sigui quin sigui el seu àmbit professional i la mida del seu negoci. Si no té presència on-line, no existeix.

  Hi ha molts motius per a tenir una pàgina web, alguns són:

  1. Arribar al seu públic objectiu: podrà abastar més quantitat d’usuaris, fora de la seva zona geogràfica i fidelitzar-los. Captar nous clients és essencial per seguir creixent.
  2. Oferir millor servei al client: una pàgina web li ofereix l’oportunitat d’estar més a prop dels seus usuaris i atendre’ls sense esperes.
  3. Tenir disponibilitat total: el món on-line mai s’atura i les pàgines corporatives estan disponibles 24 hores al dia, tots els dies de l’any. Els seus clients poden fer consultes, compres, etc. en el moment que desitgin.
  4. Disposar de la millor imatge de marca: una empresa obté una imatge de marca més potent tenint presència digital, ja que dóna la sensació de modernitat i fortalesa.
  5. Ser més competitiu: a més, una empresa és més competitiva. El motiu és que pot estar al dia quan a les noves tecnologies i obté més visibilitat digital front altres empreses del seu sector.
  6. Obtenir més vendes: és un dels principals motius. La seva web fa que el seu negoci sigui més fort econòmicament, ja que podrà aconseguir més vendes. És la seva carta de presentació a internet i és on pot mostrar els seus productes i serveis perquè els clients els adquireixin fàcilment.

  Totes aquestes raons fan que, tenir una pàgina web, sigui la millor decisió.

  disseny pàgina web

  Preguntes freqüents sobre

  Vendre més per internet gràcies al disseny web

  Per què necessita una pàgina web?

  Un lloc web és clau per atraure clients i indispensable per a crear una estratègia de màrketing digital. Avui en dia ha de tenir-la, sigui quin sigui el seu sector empresarial.

  Com pot ajudar-lo tenir un disseny web actualitzat?

  El disseny web ajuda que una pàgina sigui més atraient pels usuaris i vulguin quedar-se més estona consultant-la o comprant, així que és essencial que estigui sempre en perfectes condicions.

  Un bon disseny de la seva pàgina farà que augmenti les seves vendes

  Un bon disseny web fa que la seva empresa augmenti les seves conversions, especialment les vendes. Aquestes seran més àgils i fàcils pels usuaris, sense entrebancs i en pocs passos.

  Aconsegueixi el millor disseny web de la seva pàgina

  Obtingui el millor disseny web de la seva pàgina gràcies a Gestinet, experts en crear estratègies de màrketing digital i pàgines web de qualitat, funcionals i molt atractives pels consumidors.

  Com pot ajudar-lo tenir un disseny web actualitzat?

  El disseny web, activitat que consisteix a planificar, mantenir i crear un lloc a internet, té per objectiu oferir als seus usuaris la millor experiència de navegació i usabilitat, a més de transmetre una imatge atractiva i actual.

  Un òptim disseny de pàgines on-line, és capaç de donar resposta a les necessitats dels seus visitants, així com potenciar el seu posicionament als cercadors i atorgar-li més visibilitat.

  Aquest aspecte de màrketing ajuda que una pàgina sigui més atraient pels usuaris i vulguin quedar-se més estona consultant-la o comprant, així que és essencial que estigui sempre en perfectes condicions.

  A més, ha d’estar constantment actualitzada. Si no fos així, li podria aportar una nefasta imatge de marca i no donar confiança.

  El sector digital no pare de moure’s i segur que la seva empresa tampoc. Per tant, ha de mantenir viva la seva web i adaptar-se a les noves circumstàncies.

  És necessari actualitzar la seva informació, els seus productes, els preus, notícies, imatges, etc.

  Gràcies a l’actualització de la seva web, podrà evitar atacs informàtics, fer que tots els seus enllaços redirigeixin correctament i aconseguir que els seus usuaris no trobin errors quan hi estiguin navegant.

  disseny pàgines web

   

  Un bon disseny de la seva pàgina farà que augmenti les seves vendes

  Amb un bon disseny web, la seva empresa augmentarà les seves conversions, especialment les vendes.

  Aquestes seran més àgils i fàcils pels usuaris, sense entrebancs i en pocs passos. A més, seran compres segures.

  Oferir als seus consumidors la possibilitat de poder comprar des de casa o des d’on vulguin, fa que se sentin més còmodes amb la seva marca.

  Hi ha molts altres beneficis. Destaquem atorgar més personalitat al seu negoci. La seva web és única i ha de tenir el millor disseny possible. Insereixi imatges impactants, contingut molt interessant i faci que la seva marca sigui més potent i consolidada.

  disseny web wordpress

   

  Aconsegueixi el millor disseny web de la seva pàgina

  És molt important comptar amb el millor disseny de la seva pàgina. Aconsegueixi’l gràcies a Gestinet, experts en crear estratègies de màrketing digital i pàgines web de qualitat, funcionals i molt atractives pels consumidors.

  Som professions de l’àmbit i comptem amb anys d’experiència. De la mateixa manera, estem en constant formació i actualització. Ens posem a la seva disposició pel que necessiti.

  Contacti amb nosaltres i li crearem la millor imatge digital de la seva empresa.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post