ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  01/04/2021

  Posicionament web per vendre més per internet

  posicionament web

  Una pàgina on-line necessita atraure el nombre més gran d’usuaris per obtenir més possibilitats de venda i repercussió digital. Per aconseguir-ho, ha de treballar amb molta constància el seu posicionament web.

  També conegut com a Search Engine Optimization o SEO, consisteix en una estratègia que té per objectiu millorar la posició d’una pàgina web i d’aparèixer als primers resultats dels motors de cerca, especialment Google.

  El posicionament es pot aplicar a tota mena de llocs on-line, tant pàgines corporatives, webs informatives, blogs, ecommerce. De fet, aquestes últimes són altament beneficiades si cuiden el seu SEO.

  L’aparador d’una botiga virtual és la seva web i, perquè la trobin fàcilment els usuaris i s’interessin pels seus productes o serveis, ha de ser molt accessible. I, precisament aquesta visibilitat, l’atorga el posicionament als cercadors.

  Per tant, si compta amb una ecommerce i vol vendre incrementades les seves conversions, treballi periòdicament aquest aspecte del màrketing on-line tan important.

  Encara que els seus productes siguin molt atractius i compti amb preus competitius, si no ho veu el seu públic objectiu, de què li serveix?

  La seva pàgina ha d’estar ben posicionada i que els visitants la trobin a un sol clic.

  En món on-line està ple d’empreses, només cal destacar entre totes i, gràcies al SEO, pot aconseguir-ho.

  Per què el posicionament web és una eina molt potent de venda

  Tenir una pàgina on-line és una decisió molt encertada a qualsevol sector, ja que actualment és imprescindible tenir presència a internet. No només li atorga una imatge de marca més potent i moderna, sinó que fidelitza els seus clients actuals i li dóna la possibilitat de trobar-ne de nous.

  De fet, la seva empresa no té límits digitalment parlant i pot arribar on vulgui. Però, de vegades, no es coneix com abastar-ho.

  Doncs una de les claus en aquest sentit, és tenir el millor posicionament web possible. Aquest farà que la seva pàgina sigui més notòria i visible i que els usuaris el trobin més fàcilment que mai.

  Això sí, s’ha de seguir una estratègia clara i constant, pel fet que el SEO es treballa de manera orgànica, és a dir, no és de pagament.
  Això fa que la seva web es posicioni naturalment, amb tots els beneficis que això comporta.

  Entre molts altres, els usuaris veuran a la seva web una empresa més consolidada i forta. Aquests solen clicar a empreses orgàniques, ja que s’entén que són aquelles que treballen millor els seus continguts i són més populars.

  El posicionament web és una eina totalment indispensable a l’hora de promocionar sense descans el seu portal. La seva popularitat augmentarà, juntament amb les seves visites i, per descomptat, les seves vendes.

  L’objectiu dels cercadors, en especial Google, és oferir la millor experiència de navegació als usuaris. Per tant, posicionen als primers llocs les webs millor optimitzades. A més, tenen en compte molts factors com:

  1. La rellevància de les seves keywords
  2. La intencionalitat de la seva pàgina
  3. El seu disseny i estructura web
  4. La popularitat entre els usuaris

  Aquests factors, entre altres, tenen la finalitat de donar als visitants exactament el que busquen. Els motors de cerca col.loquen als primers llocs les que compleixin aquests requisits.

  posicionament pàgina web

  Preguntes freqüents sobre

  Posicionament web per vendre més per internet

  Per què el posicionament web és una eina molt potent de venda

  El posicionament web és una eina totalment indispensable a l’hora de promocionar sense descans el seu portal. La seva popularitat augmentarà, juntament amb les seves visites i, per descomptat, les seves vendes.

  Com posicionar la seva pàgina web

  Existeixen diferents tècniques SEO que fan que, aplicant-les a una web, pugui aconseguir un bon posicionament, com cuidar les seves paraules clau i enllaços, fer que la seva web es carregui més ràpidament, tenir bons continguts, etc.

  Avantatges de treballar constantment el seu posicionament web

  Treballant adequadament el posicionament web de la seva pàgina, podrà aconseguir grans avantatges. Entre altres, aconseguir més tràfic qualitatiu, tenir una imatge de marca més competitiva i, per descomptat, més vendes.

  Aconsegueixi el millor posicionament de la seva pàgina web

  Obtingui millor posicionament web gràcies a Gestinet, empresa referent en màrketing i especialitzada a posicionar pàgines web. Estem a la seva disposició per oferir-li el millor suport.

  Com posicionar la seva pàgina web

  Existeixen diferents tècniques SEO que fan que, aplicant-les a una web, pugui aconseguir un bon posicionament. Les més destacades són:

  1. Temps de càrrega: sens dubte, la seva pàgina ha d’estar optimitzada per mostrar-se el més ràpid possible i no fer esperar els seus usuaris. Per a fer-ho, ha d’optimitzar correctament les seves imatges, entre altres mesures.
  2. Keywords: ha de col.locar les seves paraules clau de manera natural, dins els seus textos, i a llocs estratègics i importants perquè les identifiqui Google. Aquestes han de fer referència als seus productes o serveis, sempre pensant en la intencionalitat a l’hora d’escriure dels visitants.
  3. Imatges: a més de tenir el pes correcte, també les ha de nomenar segons les seves keywords.
  4. Enllaços interns i externs: els enllaços li donen autoritat a la seva web, sempre que provinguin de fonts verídiques i redirigeixin correctament. Recordi que la navegació és molt important.
  5. Contingut únic: és essencial actualitzar periòdicament el seu contingut. Aquest ha de ser interessant, únic, efectiu i mai copiat d’altres pàgines. En cas contrari, podria ser sancionat. Si compta amb una botiga on-line, els textos de les seves fitxes de productes són molt importants i han de contenir també les seves paraules clau.

  posicionament pàgines web

  Avantatges de treballar constantment el seu posicionament web

  Treballant adequadament el posicionament web de la seva pàgina, podrà aconseguir grans avantatges. Alguns dels més rellevants són:

  1. Obtindrà tràfic de qualitat: la seva web serà més visible per usuaris que arribin naturalment, segons les seves cerques. Aquestes visites són més qualitatives i maximitzaran les seves probabilitats de venda.
  2. Inversió molt rendible: el SEO té molt retorn i la seva inversió és, proporcionalment, molt més baixa. És un dels principals beneficis.
  3. Posicionament orgànic a llarg termini: tot i no veure els resultats immediatament, aquests es mantindrà amb el temps. El seu tràfic seguirà creixent cada dia.
  4. Increment de vendes: en general les seves conversions es veuran augmentades, ja que entraran més usuaris a la seva pàgina i aquests estaran realment interessats en el que ofereix.
  5. Promoció constant: internet mai descansa i, una bona estratègia SEO, tampoc.
  6. Marca més potent: la seva imatge de marca se’n veurà reforçada i serà més competitiva, donant més confiança i credibilitat als usuaris.

  posicionament google

  Aconsegueixi el millor posicionament de la seva pàgina web

  Com veu, el posicionament web de la seva pàgina és molt important perquè aquesta adquireixi la màxima notorietat.

  A Gestinet, empresa referent en màrketing i especialitzada a posicionar pàgines web, ens posem a la seva disposició per oferir-li el millor suport.

  Contacti amb nosaltres i obtingui el millor SEO.

   

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post