He llegit i accepto la Política de privacitat


Com aconseguir més vinculació amb els usuaris a les xarxes i millorar el seu posicionament web

General|

Les xarxes socials són un canal de comunicació perfecte entre les marques i els usuaris, tant pels que ja són clients com pel seu públic objectiu. És necessari, doncs, crear engagement o vinculació amb ells per poder estar més propers.

L’engagement és la manera que tenen els usuaris de transmetre la relació amb la marca a través de les diferents xarxes socials donant Likes, realitzant mencions, compartint contingut, etc.

En tota estratègia de màrketing on-line ha d’incloure aquests mitjans de comunicació i generar el màxim engagement possible, ja que poden ajudar notablement al seu posicionament web.

De fet, la vinculació amb els seus usuaris és important pel principal cercador i potencia el seu posicionament Google, degut que Google té molt en compte la seva presència on-line i la viralitat dels seus continguts.

Per poder millorar el seu engagement en xarxes socials i que sigui positiu pel seu SEO, li mostrem alguns consells:

-Publicar i actualitzar sovint contingut de gran valor i d’interès pels seus usuaris. És important realitzar textos acord amb la seva imatge de marca, amb concordança amb els seus valors i destinat als seus seguidors.

-El contingut multimèdia té gran importància, ja que té gran impacte visual. Ha de ser original, divertit i creatiu. Especialment els vídeos, generen moltes visualitzacions i més viralitat.

-Els sortejos i concursos també criden molt l’atenció i fan participar activament al seu públic.

-Ha de tenir converses amb els seus usuaris, és a dir, ha de respondre quan li preguntin qualsevol cosa i saber escoltar les critiques constructivament. Sempre ha de donar solucions i empatitzar amb ells.

Poder tenir engagement amb els seus usuaris és un gran repte però cal assolir-lo per tenir més presència on-line i obtenir millor posicionament web.

Confiï amb Gestinet, líders en posicionament web Barcelona i experts en estratègies de màrketing on-line, destinades a generar influència digital i tenir un òptim SEO, provocant un augment de les seves vendes.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5