ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  08/04/2019

  Com aconseguir més vinculació amb els usuaris a les xarxes i millorar el seu posicionament web

  posicionament web

  Les xarxes socials són un canal de comunicació perfecte entre les marques i els usuaris, tant pels que ja són clients com pel seu públic objectiu. És necessari, doncs, crear engagement o vinculació amb ells per poder estar més propers.

  L’engagement és la manera que tenen els usuaris de transmetre la relació amb la marca a través de les diferents xarxes socials donant Likes, realitzant mencions, compartint contingut, etc.

  En tota estratègia de màrketing on-line ha d’incloure aquests mitjans de comunicació i generar el màxim engagement possible, ja que poden ajudar notablement al seu posicionament web.

  De fet, la vinculació amb els seus usuaris és important pel principal cercador i potencia el seu posicionament Google, degut que Google té molt en compte la seva presència on-line i la viralitat dels seus continguts.

  Per poder millorar el seu engagement en xarxes socials i que sigui positiu pel seu SEO, li mostrem alguns consells:

  -Publicar i actualitzar sovint contingut de gran valor i d’interès pels seus usuaris. És important realitzar textos acord amb la seva imatge de marca, amb concordança amb els seus valors i destinat als seus seguidors.

  -El contingut multimèdia té gran importància, ja que té gran impacte visual. Ha de ser original, divertit i creatiu. Especialment els vídeos, generen moltes visualitzacions i més viralitat.

  -Els sortejos i concursos també criden molt l’atenció i fan participar activament al seu públic.

  -Ha de tenir converses amb els seus usuaris, és a dir, ha de respondre quan li preguntin qualsevol cosa i saber escoltar les critiques constructivament. Sempre ha de donar solucions i empatitzar amb ells.

  Poder tenir engagement amb els seus usuaris és un gran repte però cal assolir-lo per tenir més presència on-line i obtenir millor posicionament web.

  Confiï amb Gestinet, líders en posicionament web Barcelona i experts en estratègies de màrketing on-line, destinades a generar influència digital i tenir un òptim SEO, provocant un augment de les seves vendes.

  5/5 - (49010 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49010 votes)