ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  28/02/2018

  Visita i degustació a Caves Canals & Munné

  El passat divendres 23 de febrer l’equip de Gestinet varem tenir l’oportunitat de visitar les actuals Caves noves de Canals & Munné construïdes l’any 1998 i situades a Sant Sadurní d’Anoia, l’actual capital del cava. Durant la visita vam descobrir el procés d’elaboració del vi i el cava de la mà de Canals & Munné, una empresa familiar dedicada a l’elaboració de vins i caves de qualitat des de 1915 que des dels últims anys han guanyat diverses Grans Medalles d’Or i Plata, a diferents certàmens nacionals i internacionals, que els ha fet catapultar la marca al prestigi més alt del seu sector. Les últimes, al concurs Mundial de Brussel·les, com a millor cava del certamen.

  De fet, va ser gràcies a l’excel·lent explicació durant el tour a les caves que una part de l’equip de Gestinet -gestors de les xarxes socials i encarregats del departament de màrqueting online– vam sortir enriquits d’informació privilegiada. Des del procés de recollida del raïm, l’abocament i el procés del raïm al celler fins a la important producció de vins i caves al celler, les diferents tipologies, etiquetatge, embalatge, distribució i comercialització tant a nivell nacional (Madrid, Bilbao, València, Badajoz, Barcelona, Girona, Lleida, etc.)  com internacional (Japó, Xina, Corea Sud, EUA, Suècia, Costa Rica, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Suïssa, Andorra, Dinamarca, Brasil, etc.).

  Així mateix, varem sortir de la visita essent conscients de la qualitat que ofereix Canals & Munné dins de cadascuna de les seves ampolles. El 90% dels seus caves estan qualificats pel consell regulador del cava, com a caves Gran Reserva i el 10% restant pertanyen a caves Reserva. Concloíem la invitació a la cava situada entremig de les vinyes, per l’elaboració dels millors caves de la zona gaudint d’una sensacional copa de cava i un petit piscolabis.

  El dia no acabà aquí. Actualment Canals & Munné manté dues de les seves caves, així que ens dirigirem a l’antiga datada de 1915, situada al centre del poble de Sant Sadurní que es dedica principalment a l’enoturisme de cap de setmana i esdeveniments especials puntuals, com és ara la tant anomenada temporada de calçots.

  A la Cava Vella s’hi troba el restaurant (Plaça Pau Casals, 6 08770 Sant Sadurní d’Anoia) -que es troba obert 10.00h a 20.00h tots els caps de setmana de l’any excepte el 25 de Desembre, 6-7 de Gener i 24 de Juny- on varem gaudir del millor menú de calçots que ofereix el sector de restauració de la zona Penedès-Anoia. Els quatre integrants de l’equip de Gestinet que hi assistirem vam encetar el maridatge amb un vermut acompanyat d’una copeta de cava i, un bon pa amb tomàquet, que no hi podia faltar. Continuàvem amb la tanda de calçots il·limitats amb la seva salsa, d’elaboració pròpia i la millor carn de la zona amb guarnició. Tancàvem el dinar amb unes exquisides postres elaborades de forma casolana.

  Finalitzàvem el dia amb l’obsequi d’una ampolla de vi negre “Gran Príncep” el qual agraïm molt cordialment a l’empresa Canals & Munné i en especial a Sr. Òscar Canals i Ivan Medina. Alhora, també aprofitem aquest post per donar les gràcies a tots i cadascun dels integrants del celler per la confiança dipositada en nosaltres, dedicats a treballar intensament per cuidar el seu màrqueting online i tenir cura de la gestió de les xarxes socials de les Caves.

  5/5 - (48414 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48414 votes)