ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  22/11/2018

  Les visites de qualitat condicionen el posicionament web

  posicionament web

  És essencial obtenir visites de qualitat cap a la seva pàgina per tal que sigui beneficiós per al seu posicionament web.

  El tràfic interessat en els seus productes o serveis és el que romandrà més temps a la seva web per tal de visualitzar el contingut, així com realitzarà més interactuacions i, finalment, podran ser clients finals.

  Hi ha estudis que demostren que el 82% dels usuaris que visiten una pàgina no tenen la intenció de comprar, és a dir, no són clients potencials. Per tant, és necessari atraure el públic correcte i així augmentar la conversió i el posicionament Google.

  Existeixen diferents estratègies de màrketing on-line per tal de captar visites de qualitat. Algunes d’elles són:

  -Definir clarament el seu públic objectiu: és necessari identificar quina audiència vol tenir a la seva pàgina.

  -Tenir bons continguts: gràcies al contingut únic i de qualitat pot atraure visites òptimes. Aquest ha de ser d’interès per a l’usuari i els hi ha d’aportar informació rellevant.

  -Escriure títols impactants: per tal de captar l’atenció als usuaris interessats en els seus productes o serveis, tenir bons títols és una opció excel.lent. Els títols rellevants han d’acompanyar textos i contingut, com hem dit, únic i de qualitat.

  -Optimitzar el blog corporatiu: si vol augmentar la visibilitat del seu blog, ha de permetre que sigui un mitjà mes de comunicació dins de la seva pàgina. És una eina indispensable en qualsevol web d’empresa.

  Disseny web atractiu: un cop els visitants entrin a la seva web, ha de tenir un disseny web interessant i que els hi cridi l’atenció. Ha de ser fàcil navegar i intuïtiu. Això farà que els visitants interessants en la seva web es quedin més temps, fet molt positiu per als seu posicionament web.

  Per tal de captar el màxim de visitants de qualitat i que faci que la seva web estigui en les primeres posicions als cercadors, compti amb Gestinet. L’assessorarem sobre quina és la millor estratègia on-line que ha de seguir la seva empresa i pugui tenir un posicionament Google òptim.

  5/5 - (48818 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48818 votes)