ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Vol millorar el seu posicionament Google?

  posicionament google

  Existeix gran competència en tots els sectors per a obtenir el millor posicionament Google, a causa dels grans avantatges que pot proporcionar a una pàgina.

  A més de ser més visible, les seves conversions poden augmentar i la seva imatge de marca es pot veure afectada de manera positiva.

  Que una web estigui als primers llocs del cercador és quasi un somni, però treballant-ho adequadament i optimitzant la seva pàgina de manera periòdica, es farà realitat.

  Què és el posicionament Google?

  El posicionament web consisteix en un conjunt de tècniques realitzades de manera orgànica, és a dir, de no pagament, enfocades a aconseguir que una pàgina estigui en la posició més amunt possible dins el rànquing, en aquest cas, Google.

  Els beneficis de tenir un òptim posicionament al cercador, no obstant, van més enllà d’aconseguir estar als primers llocs. Li detallem els més importants:

  1. Estalvi de costos: el màrketing on-line té una alta rendibilitat i ofereix possibilitats de promoció molt potents i més econòmiques que altres tradicionals.

  2. Estratègia a llarg termini: encara que un bon SEO no s’aconsegueix d’un dia per l’altre, si ho treballa adequadament, es mantindrà en el temps.

  3. Increment del seu tràfic objectiu: els seus visitants, a més d’augmentar en el nombre, seran més qualitatius. Si escull les seves paraules clau correctes, que són aquelles per les quals els usuaris realitzen les cerques, arribaran a la seva pàgina persones realment interessades en els seus productes i serveis.

  4. Augment de les seves vendes: com a conseqüència directa, les seves conversions es multiplicaran.

  5. Aparador digital tots els dies de l’any: una web ben posicionada li ofereix una promoció constant, sense descans, 24 h al dia.

  6. Més notorietat a internet: la seva imatge de marca adquirirà més visibilitat de manera digital, sent més popular i atractiu pels seus visitants.

  7. Millora de l’experiència de navegació: en optimitzar la seva web per fer-la més interessant per Google, millorarà, a la vegada, l’experiència de navegació, fent que els usuaris hi estiguin més temps a dins.

  8. Increment de la confiança: referent el punt anterior, els internautes adquiriran més confiança en la seva marca i tornaran sovint a visitar-la.

  Com veu, els beneficis en són molts i per a abastar-los, cal cuidar molts aspectes dins una pàgina. I, un dels més importants és el contingut.

  La importància del contingut pel posicionament al cercador

  Per aconseguir un bon posicionament a Google ha de tenir present, en tot moment, la quantitat i la qualitat dels seus textos. És un dels factors més importants i ha de crear-ne de nous constantment.

  Aquests ha de comptar amb diferents premisses:

  1. Ha de ser únic: l’ha de crear vostè, amb les seves pròpies paraules. És imprescindible que sigui 100 % original.

  2. No pot copiar-lo: de fet, si Google detecta que pertany a una altra web, podria penalitzar-lo.

  3. Ha de ser atractiu: els seus textos han d’oferir un contingut ric, ben redactat, sense faltes ortogràfiques i explicant quelcom relacionat amb el seu sector.

  4. Aportar un valor afegit: amb l’objectiu que els seus visitants tornin sovint a visitar-lo, faci que el seu contingut aporti informació actualitzada.

  5. Dirigit al seu públic objectiu: ha d’enfocar-lo segons la tipologia dels seus visitants. Ha de pensar quin llenguatge utilitzarà, si ha de ser més específic o no, si tractarà de vostè o de tu, etc.

  El disseny també és determinant per posicionar la seva pàgina

  Un altre factor determinant en una web i que afecta el seu SEO a Google, és el seu disseny. També ha d’estar actualitzat, ben estructurat i oferir una fàcil navegació. Ha de ser molt funcional i comprovar, constantment, que tots els seus enllaços redirigeixin al lloc correcte.

  Igualment, el seu disseny ha d’estar optimitzat pels motors de cerca. Per a fer-ho, les seves imatges han de tenir el pes correcte perquè no afecti l’hora de carregar la pàgina.

  En cas que la web fos molt lenta, els seus visitants marxarien ràpidament i és quelcom molt negatiu per Google.

  Tanmateix, ha de ser responsive i adaptar-se a tota mena de pantalles i dispositius. Recordi que, actualment, la majoria de cerques es realitzen a través de mòbils.

  És important adaptar la seva web, no només perquè Google pugui rastrejar-la i mostrar-la als usuaris, sinó perquè aquests han de tenir una bona experiència de navegació.

  De fet, si els seus visitants tenen una taxa alta de permanència, el cercador li agrada i ho valora.

  El disseny web està enfocat a planificar, mantenir i crear tota l’estructura d’una pàgina web. És una àrea essencial dins el SEO, ja que en determina el seu èxit quant a la navegació dels seus usuaris.

  Per tant, si vol obtenir una millor posició digital, ha de treballar i mantenir constantment al dia la seva web. És el seu aparador on-line i cal cuidar-lo perquè sigui interessant pels internautes i per Google.

  Professionals del posicionament Google

  És important tenir el suport de professionals SEO al seu costat que l’indiquin com procedir en cada moment.

  A Gestinet som empresa referent en creació d’estratègies de màrketing digital on donem el suport necessari per a obtenir la millor posició a Google i, com a conseqüència, que les seves visites i vendes s’incrementin.

  Contacti amb nosaltres i rebrà un suport professional i adaptat a la seva empresa i al seu projecte.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)