ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  09/03/2018

  Vols saber si plou o neva a temps real?

  Tal i com està el clima, ens preparem per l’arribada d’un nou front al país. És per aquest motiu, que des de Gestinet volem recomanar una aplicació molt funcional i que t’aportarà la informació més actualitzada del moment al mirar el cel: l’Alarma de Pluja.

  Aquesta aplicació t’avisa en cas de que s’apropin precipitacions, nevades o fronts freds d’aigua. L’avís és una predicció fidedigne basada en un radar en dades a temps real. Així doncs, s’ha convertit en un recurs molt habitual per a esportistes, apassionats de la natura i, sobretot, per públic en general interessat pel clima del dia a dia. És molt útil per a programar qualsevol activitat a l’aire lliure; ciclisme, motociclisme, passejades, jardineria, barbacoes, pícnics, passejar al gos, etc. Es tracta del desenvolupament de la app més precisa i fidedigne que existeix per sobre de les prediccions dels mitjans tradicionals.

  Entre les seves funcions podem trobar l’avís de qualsevol tipus de precipitació, ja sigui pluja, neu o calamarsa, notificació amb vibració i/o so, permet una simple i fàcil visualització dels mapes a temps real i disposa de widgets en diferents mides i dissenys.

  Les seves dades provenen de serveis meteorològics governamentals. Alguns dels països compatibles a Europa són Espanya (incloent Balears i Canàries), Alemanya, Àustria, Països Baixos, Polònia, Regne Unit, Irlanda, Suècia, Noruega, Finlàndia, Islàndia, Eslovènia, Croàcia, Bielorússia, Ucraïna. També disposa de informació sobre les Amèriques: Argentina, EUA (incloent Alaska, Hawaii, Puerto Rico, Guam), Canadà, Bermudes, Mèxic, El Salvador. Així com de Àsia: Taiwan, Macau, Hong Kong, Japó, República de Corea, Filipines, Malàisia, Singapur, Brunei. I, per últim d’Oceania: Austràlia.

  Tot i que el disseny de la interfícies podria millorar-se, el que li dóna valor és el servei que ofereix a temps real. L’aplicació està molt ben valorada dins el món de les aplicacions d’àmbit meteorològic, de fet, a Google Play obté un 4,2 general havent-hi votat més de 30 mil persones. Disposa de versió Android i iOS, i la descàrrega gratuïta està disponible a les respectives botigues d’aplicacions de cada sistema operatiu. Així mateix, disposa de la pàgina web en directe per a ordinadors i tauletes.

  Així doncs, a partir d’ara no et mullis i observa el que passa al cel en cada moment amb la detallada informació que ofereixen les imatges del radar més actualitzades del moment.

  5/5 - (48432 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48432 votes)