ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  23/05/2018

  Com afecten les xarxes socials al posicionament google

  Posicionament google

  Tenir presència a les xarxes socials i una estratègia de posicionament web sòlida és part de l’èxit d’un projecte web.

  Segons un estudi elaborat per SearchMetrics set de cada deu factors més importants que influeixen en els rànkings tenen que veure directament amb les xarxes socials.

  Però, tenir perfils socials pot ajudar a que el posicionament google de la seva empresa també millori?

  Doncs sí. Els perfils a les xarxes socials es posicionen i influencia a qui fa una recerca. D’aquesta manera, ha de cuidar especialment el contingut, la identitat corporativa visual perquè sigui atractiva i les interaccions amb els seguidors, ja que Google ho valora.

  El contacte amb els usuaris fa augmentar les possibilitats de conversió i, tenint en compte que Google pren atenció al que li agrada als usuaris, fa que el posicionament google sigui possible.

  Encara que el fluxe de visitants generat per les xarxes es mogui independentment dels motors de recerca, la importància de la web sí que pot ser determinada pels factors socials. La seva pàgina web ha de comptar amb informació rellevant per tal de captar tràfic i generar interaccions.

  Així, s’han de construir enllaços cap a les xarxes socials vinculant la seva web cap a les plataformes.
  Ha de tenir en compte, també, que les xarxes socials són una eina excel.lent pel branding. Mitjantçant aquestes plataformes pot fomentar les relacions amb els seus clients i visitants i donar
  confiança.

  El branding, doncs, també fomenta al posicionament web, ja que quanta més força tingui una marca, més usuaris estaran interessats en ella i buscaran informació d’aquesta als motors de recerca; i, a la vegada, el posicionament de la seva pàgina serà millor.

  Com ha pogut veure, és important cuidar la seva imatge a les xarxes socials i el contingut ja que afecta directament a que la seva pàgina estigui millor posicionada que la seva competència.

  El nostre equip professional analitza i confecciona propostes a mida sobre l’estratègia i concepte que ha de transmetre la imatge corporativa de la seva empresa utilitzant les millors tècniques, metodologia i eines a l’abast.

  5/5 - (48524 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48524 votes)