ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Adaptar el seu disseny web al seu públic objectiu

  Disseny web

  Una pàgina web és el millor aparador que una empresa pot tenir digitalment, ja que pot mostrar els seus serveis i productes d’acord amb la seva imatge de marca els 365 dies l’any.

  Això sí, perquè el seu portal doni confiança, seguretat i credibilitat als seus usuaris, així com ofereixi una bona experiència de navegació, és necessari comptar amb un òptim disseny web.

  Un aspecte important a l’hora de confeccionar el seu disseny i poder adaptar-lo a les necessitats dels seus visitants, és conèixer el seu públic objectiu.

  Aquests són els seus consumidors potencials, és a dir, són un grup de persones que estan interessats en el que mostra el seu portal i, en definitiva, són més propensos a adquirir els seus productes. Per tant, identificar-los és bàsic per a poder augmentar les seves possibilitats de conversió i venda.

  A més, un cop sàpiga a quina tipologia de públic anirà dirigit el seu projecte on-line, podrà definir correctament la seva estratègia de màrketing, així com de quina manera treballarà el seu posicionament als cercadors, a quines xarxes socials tindrà presència, etc.

  Tenir un disseny adaptat als seus usuaris generarà bona usabilitat i farà que pugui connectar més i millor amb ells, així com incrementar les probabilitats d’interacció, ja que podrà tenir una relació més fluida.

  Pensi que, comptar amb una experiència de navegació positiva gràcies al disseny web, li aportarà grans beneficis. Alguns d’ells són:

  -Retenció dels seus usuaris més temps, durant el qual consumiran més quantitat de contingut.

  -Augment de la fidelització i les possibilitats de retorn.

  -Record positiu de la marca, essencial a l’hora de recomanar la seva web a altres persones.

  -Millora del seu posicionament Google, degut que, en romandre més temps el seu públic dins la pàgina, aquesta serà més rellevant i pot situar-se a posicions més òptimes i favorables per a incrementar la seva visibilitat dins el cercador.

  -Augment de les seves conversions, tals com subscripcions i vendes.

  Per tant, adapti el seu disseny web als seus consumidors potencials per donar-los una òptima navegació i que pugui repercutir de manera molt positiva a la seva pàgina.

  Per a fer-ho, contacti amb Gestinet, empresa referent en disseny web Barcelona i líders en el sector. Elaborem estratègies a mida, segons les necessitats dels nostres clients i els seus objectius.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post