ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  DISSENY WEB BARCELONA 100% PROFESSIONAL

  Li oferim disseny de pàgines web Barcelona professionals i 100% responsive per a tot tipus de dispositius,
  amb assessorament i consultoria personalitzada per a cada projecte i client.

  Contacti amb nosaltres

  Experts en disseny web Barcelona

  Comptem amb molts anys d'experiència en disseny web Barcelona de tot tipus de sectors i activitats. Som experts en la creació de tot tipus de pàgines web potents i elegants, utilitzant les millors eines, tècniques i tecnologia del mercat.

  El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta de disseny web Barcelona a mida, tecnologia, model i estratègia comercial que millor encaixa amb les necessitats de cada projecte i client.

  Realitzem disseny web Barcelona 100% responsive i amb optimització a paràmetres SEO Google inclosa, ja que som experts en aquest tipus de disseny web Barcelona parametritzat específicament per a posicionar-se òptimament a Google, tant a nivell d'estructuració del disseny web Barcelona com en la dinàmica de continguts.

  Disseny web Barcelona. Experts en la creació de pàgines web Barcelona.
  Utilitzem en tot moment tècniques i estratègies de màrketing comercial online amb l'objectiu també de generar conversions i la captació de nous clients potencials.
  El nostre objectiu alhora de crear un disseny web Barcelona és la de transmetre elegància, professionalitat i envergadura a l'empresa, amb l'objectiu de generar imatge de marca i que l'empresa estarà a l'alçada de qualsevol tipologia de client a internet.

  Disseny web Barcelona. Molts anys d'experiència en el disseny web Barcelona.
  Tots els nostres dissenys web Barcelona compten amb la base tecnològica adequada per poder evolucionar i millorar sense limitacions, junt amb una potent optimització de sèrie per a SEO en cercadors, és a dir el seu òptim Posicionament web, sobretot Posicionament Google i òbviament, l’optimització a qualsevol tipus de dispositiu com mòbils, tauletes, etc.. 100% Responsive i auto-gestionable!

  A l’igual que comptar amb un òptim servei de Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, la seva pàgina web també forma part de quelcom vital i necessari o en cas contrari, òbviament està desfasada i fora de mercat.

  Disseny web Barcelona. Oferim tot tipus de disseny web Barcelona.
  Realitzem qualsevol tipus i model de pàgines web, des del disseny web Barcelona comercial corporatiu a portals sectorials, cercadors, directoris, landings, blogs i fins a models de negoci on-line innovadors.. Utilitzem diferents tipus de programació, tecnologia i plataformes CMS, sempre en funció del projecte de disseny web Barcelona final a desenvolupar. Amb Gestinet, tot allò que pugui ser imaginat, ho podem traslladar a web =)

  Disseny web responsive Barcelona

  Planificació de tot tipus de projectes de disseny web Barcelona a mida del client.

  Disseny web mòbils Barcelona

  Disseny web Barcelona i desenvolupament amb llenguatges de programació actuals i escalables.

  Disseny botigues on-line Barcelona

  Estudi de les necessitats del client amb plantejament estratègic del disseny web Barcelona.

  Disseny web Barcelona

  Opcions de disseny web Barcelona personalitzades per diferents dispositius.

  Disseny web Barcelona, 100% responsive

  El disseny de pàgines web Barcelona responsive o adaptatiu és una tècnica de disseny web Barcelona que busca la correcta visualització d'una mateixa pàgina en diferents dispositius. Des d'ordinadors d'escriptori a tablets i mòbils. Avui dia accedim a llocs web des de tot tipus de dispositius; ordinador, tablet, smartphone… pel que, cada vegada més, ens sorgeix la necessitat que la nostra web s'adapti a les diferents grandàries d'aquests.

  Es tracta de redimensionar i col·locar els elements de la web de manera que s'adaptin a l'ample de cada dispositiu permetent una correcta visualització i una millor experiència d'usuari.

  Contacti amb nosaltres

  L'art de convertir les visites en vendes

  A Gestinet ens preocupem de plantejar el disseny web Barcelona també per afavorir les conversions utilitzant tots els recursos per crear call to action (trucades a l'acció) eficaços i atractius, d'aquesta manera afavorim la conversió dels visitants en clients, o la conversió de les visites en vendes.

  La conversió web fa referència a aquella acció que s'espera que faci un usuari en arribar a un lloc web. D'alguna manera podríem definir-la com l'art de convertir un visitant en client o en subscriptor, o comprador en funció del tipus de pàgina web.
  A Gestinet som experts en disseny web Barcelona.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web

  Els nostres articles de Disseny Web

  ESTRATEGIES PER A PROMOCIONAR BOTIGUES VITUALS

  Les millors estratègies de màrketing digital per a promocionar una botiga virtual

  El comerç electrònic ha experimentat un creixement exponencial, transformant la forma en què les empreses realitzen transaccions i els consumidors adquireixen productes i serveis. Les botigues virtuals s’han […]

  Disseny web

  Les 10 tendències més destacades del disseny web actual

  El disseny web és una disciplina en constant evolució, en la qual les tendències canvien ràpidament i els dissenyadors han de mantenir-se actualitzats per a oferir solucions innovadores […]

  Disseny web

  Claus per a l’èxit de la seva botiga virtual amb disseny web professional

  Si està pensant a llançar la seva pròpia botiga virtual, no pot passar per alt la importància del disseny web. En un món cada vegada més digital, l’aparença […]

  Necessita suport en Disseny Web? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat