ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Amb manteniment informàtic els seus pagaments estaran segurs

  manteniment informàtic

  Tenir els seus ordinadors i altres dispositius protegits a la seva empresa, ha de ser un dels seus principals objectius, ja que la seva informació està en joc.

  Tant les seves dades com les dels seus clients poden estar emmagatzemades dins els seus equips i és essencial que obtinguin la màxima seguretat.

  Per a aconseguir-ho, posi la seva confiança en un bon manteniment informàtic, que vetlli pel bon funcionament i rendibilitat de la seva infraestructura informàtica i que protegeixi constantment la seva informació.

  Segur que sovint realitza compres on-line, tant personals com per al seu negoci i transferències bancàries. Doncs, per a fer-ho amb tota la tranquil.litat, confiï amb un òptim manteniment.

  Aquest servei realitza les tasques necessàries, com instal.lar, configurar i actualitzar periòdicament els seus sistemes i programes antivirus i firewalls, que són barreres que detecten malware i protegeixen l’entrada als seus ordinadors. Per tant, és imprescindible tindre’ls.

  A més d’un bon manteniment, ha de seguir alguns consells molt senzills perquè pugui realitzar compres digitals amb confiança, com generar contrasenyes fortes i complexes, alfanumèriques i que no pertanyin a cap dada personal; no donar el seu número de targeta o compte bancari a través d’un correu electrònic; realitzar compres des del seu ordinador, mai des d’un ordinador d’un tercer o d’un establiment públic; revisar els pagaments que ha realitzat si són correctes i són del mateix import que li han descrit; comprar només a botigues on-line que li donin confiança i que els pagaments es facin a través d’una pasarel.la oficial del banc i que la wi-fi utilitzada mai sigui pública, ja que no proporcionen cap seguretat.

  Per a poder tenir els seus ordinadors en perfecte estat i poder realitzar transaccions sense problemes, com li hem comentat, confiï en un bon manteniment informàtic.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i som experts en oferir seguretat digital. Posi’s en contacte amb nosaltres i li proporcionarem la millor estratègia perquè el seu negoci obtingui la millor protecció.

  5/5 - (49246 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49246 votes)