ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Defengui’s de les amenaces a internet gràcies al manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  Comptar amb un òptim manteniment informàtic és necessari per obtenir sempre la màxima rendibilitat dels seus equipaments i, especialment, la seva seguretat sigui l’adequada. De fet, tant les seves dades i informació com la dels seus clients, podran estar segures amb les precaucions necessàries.

  Qualsevol empresa avui dia treballa amb suports informàtics, mòbils, ordinadors i tablets. Aquests estan constantment exposats a vulnerabilitats del sistema. I, per fer-ne front, és essencial tenir un manteniment informàtic.

  Normalment els hackers volen l’accés a comptes bancaris, claus de seguretat, així com fotografies privades. A més, tenen intencions com introduir virus als equips i malmetre’ls per inutilitzar-los, el que provoca, a més, aturades de producció i inversions inesperades per part de l’empresa.

  Li mostrem alguns consells, a més de comptar amb un manteniment informàtic adequat, que pot portar a cap i no estar tan exposat als ciberatacs:

  -Utilitzi sempre antivirus en tots els seus ordinadors, sempre actualitzat i que realitzi l’anàlisi regularment a tot el sistema.
  De la mateixa manera, el seu navegador també ha d’estar al dia per a poder estar protegit.

  -Les seves contrasenyes han de ser alfanumèriques i canviar-les periòdicament. A més, la mateixa contrasenya no pot utilitzar-se en diferents serveis.

  -Només cliqui en els enllaços que conegui la seva procedència. Igualment, ha de tenir precaució en les descàrregues d’arxius o fitxers.

  -Presti especial atenció al remitent dels correus electrònics que rebi. Si desconfia, elimini’ls ràpidament.

  Segueixi aquests consells per tal de protegir-se de virus i ciberatacs. Recordi, a més, la gran importància de tenir manteniment informàtic a la seva empresa.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i experts en seguretat informàtica. Contacti amb nosaltres per elaborar-li una estratègia a mida.

  El nostre equip professional i en constant formació posa al seu abast el millor assessorament, servei tècnic i la màxima seguretat.

  5/5 - (48996 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48996 votes)