He llegit i accepto la Política de privacitat


Defengui’s de les amenaces a internet gràcies al manteniment informàtic

General|

Comptar amb un òptim manteniment informàtic és necessari per obtenir sempre la màxima rendibilitat dels seus equipaments i, especialment, la seva seguretat sigui l’adequada. De fet, tant les seves dades i informació com la dels seus clients, podran estar segures amb les precaucions necessàries.

Qualsevol empresa avui dia treballa amb suports informàtics, mòbils, ordinadors i tablets. Aquests estan constantment exposats a vulnerabilitats del sistema. I, per fer-ne front, és essencial tenir un manteniment informàtic.

Normalment els hackers volen l’accés a comptes bancaris, claus de seguretat, així com fotografies privades. A més, tenen intencions com introduir virus als equips i malmetre’ls per inutilitzar-los, el que provoca, a més, aturades de producció i inversions inesperades per part de l’empresa.

Li mostrem alguns consells, a més de comptar amb un manteniment informàtic adequat, que pot portar a cap i no estar tan exposat als ciberatacs:

-Utilitzi sempre antivirus en tots els seus ordinadors, sempre actualitzat i que realitzi l’anàlisi regularment a tot el sistema.
De la mateixa manera, el seu navegador també ha d’estar al dia per a poder estar protegit.

-Les seves contrasenyes han de ser alfanumèriques i canviar-les periòdicament. A més, la mateixa contrasenya no pot utilitzar-se en diferents serveis.

-Només cliqui en els enllaços que conegui la seva procedència. Igualment, ha de tenir precaució en les descàrregues d’arxius o fitxers.

-Presti especial atenció al remitent dels correus electrònics que rebi. Si desconfia, elimini’ls ràpidament.

Segueixi aquests consells per tal de protegir-se de virus i ciberatacs. Recordi, a més, la gran importància de tenir manteniment informàtic a la seva empresa.

A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i experts en seguretat informàtica. Contacti amb nosaltres per elaborar-li una estratègia a mida.

El nostre equip professional i en constant formació posa al seu abast el millor assessorament, servei tècnic i la màxima seguretat.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5