ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  L’assistència remota forma part del manteniment informàtic d’una empresa

  Manteniment informàtic

  El manteniment informàtic dels sistemes i equips de la seva empresa és necessari perquè, tant les seves dades com les dels seus clients, obtinguin la màxima seguretat, així com rendibilitzar els seus ordinadors i afectar positivament a l’economia del seu negoci.

  Dins del manteniment informàtic es troba l’assistència tècnica remota, que és el suport o ajuda a distància utilitzada per professionals informàtics. Mitjançant un programa o contrasenya, és possible l’entrada d’aquest al seu ordinador i solucionar el dubte, problema o incidència.

  Amb aquesta tècnica es garanteix la seguretat de l’ordinador, degut que l’empresa pot observar en cada moment els passos realitzats pel professional especialitzat.

  Per tant, aquesta connexió permet resoldre incidències ràpidament i és molt funcional. Entre les diferents funcionalitats trobem el suport a les empreses de manera segura i eficient i la manipulació de l’ordinador gràcies al control del teclat i ratolí.

  A més, l’assistència remota ofereix més avantatges:

  -Reducció de costos i augment d’eficiència dels sistemes.

  -Realització del manteniment preventiu i correctiu a distància.

  -Actualització de programes antivirus i altres.

  -Eliminació de desplaçaments tècnics innecessaris.

  -Compartir informació i arxius ràpidament i amb seguretat.

  -Solucionar incidències sense esperes.

  -Fer còpies de seguretat periòdiques.

  -Reducció de problemes informàtics inesperats a l’empresa.

  A més d’aquests avantatges, cal remarcar que l’assistència remota és totalment compatible amb la presencial, ja que, segons la incidència, és essencial la presència d’un tècnic qualificat in situ. Ells valoren de quina manera és més eficient solucionar el problema del negoci.

  Per tal de tenir sempre el millor manteniment informàtic, tant remot com presencial, compti amb Gestinet. Som líders en manteniment informàtic Barcelona i experts en el millor suport tècnic informàtic, comptant amb tècnics professionals propis qualificats. La seva empresa tindrà sempre una òptima assistència i amb la màxima seguretat.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i l’assessorarem sobre quin manteniment informàtic necessita el seu negoci i treure rendibilitat als seus sistemes.

  5/5 - (48890 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48890 votes)